Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Nuomonės apie naująjį forumą ?

Eimantas_Otero

Rekomenduojamas pranešimas

Heyy visiems, tik paleido naująjį forumą ir matau vos ne kas antrą kuris reiškia nuomonę apie jo dizainą savo būsenose. Nuomonės labai skiriasi kiek matau, vieniems tinka viskas, kiti dejuoja, kad pasaulio pabaiga atėjo, nes jiems baltos spalvos per daug.. Reikškite šioje temoje savo nuomones, plačiai išsiplėskit jei norit, bet nebeterškit tų būsenų su verkšlenimais...
 

Mano nuomonė:

Forumas yra ryškiai geresnis už praeitą, nes turi daug daugiau galimybių. Pats banneris galbūt galėjo būti nupieštas panašus į senojo forumo, nes jis labiau atitiko Greenside serverį. Pakankamai nepripratau dar prie šito forumo, ne viską randu ko reikia, yra klaidų (vertime) rašybos, bet tai tikrai netrukdo naudotis. Ta balta spalva bent jau man neikiek nemaišo, priprasiu ir į ją dėmesio turbūt visai nebeatkreipsiu. Kadangi forumas yra BETA stadijos paleistas, nenustebsiu jei dar kažkas bus pakeista, galbūt ir pamažins tos baltos spalvos. Dar labai laukiu kol paleis mobile versiją forumo, nes jeigu reikia pacheckint kažką čia, per telefoną žymiai patogiau užeit, bet kol naujasis forumas nėra mobile friendly, sunkoka čia naršyt, nes kampai apkarpyti, ne pilną forumo vaizdą galima matyti. 

Iš mano pusės viskas, liekitės jūs dabar, atvira tema diskusijoms šia tema ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man asmeniškai tai labai gerai, jau IPB varikliukas atsibodęs ir seeeeeenas, o šis naujas, vadinasi prie to pačio limpa ir naujos galimybės.

Žinoma, svarbiausia mums turėtų būti serveris, ten juk vyksta visas įdomumas, diskusijoms tinklapy nebūtina visko prikraut, nors ir taip, vizualiai tai ir geras, ir gražus.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man visiškai nepatinka šitas forumas visu pirmą tai yra ligiai tokia pati kopija kito projekto nežinau gal nežinojo o gal ir nusikopijo,nes tas žmogus tokius pačius forumus visiems daro.Forumas turi šiokiu tokiu pliusu taigi šitas forumas mano manymu yra unikalesnis žymiai nei tas,bet man asmeniškai,tas buvo geresnis 98% ogi todėl,nes buvo panašesnis į serverio pavadinimo esme t.y jame buvo daug žalumos,tai neesmė tiesiog lyginu,bet tuo forumu patogiau naudotis 100 kartu ir jis buvo iskirtinis forumas ne kaip kiti serverio forumai,galite kas norite nueiti pažeti kitų serverio forumus jie panašus žymiai tai mano nuomonė apie foruma.

                                                                    P.S Man asmeniškai šituo forumu nėra patogu naudotis,nes

                                                                        nebėra kai kuriu galimybių kaip prikelti tema ir pnš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Paskutinis mėšlas jau man tiek sakyčiau, įmeskite senąją versiją ir šita. Kas norės ta naudos, arba ta. Bet per daug balta šiam dizainui, paskutinis mėšlas. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dizainas gražus, prie jo priprasiu. Tačiau, abejoju ar priprasiu prie to, kad kiekvieną kartą jeigu nori prisijungti į forumą turi keitinėti slaptažodį, nes kai jungiesi, rašo, kad neteisingi duomenys, nors viskas teisinga.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
3 minutes prieš, Matt_Escobar said:

forumas tai tikrai baisus nieko gero višiškai be ryšio geriau senasis 

Jo, pritariu, forumas nėra iš geriausių... Bet manau visi prie pripras, ir viskas bus gerai. P.S Tas mano atsiprašymas :DDD

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.