Eimantas_Otero 257 Parašė Sausis 25, 2017 Heyy visiems, tik paleido naująjį forumą ir matau vos ne kas antrą kuris reiškia nuomonę apie jo dizainą savo būsenose. Nuomonės labai skiriasi kiek matau, vieniems tinka viskas, kiti dejuoja, kad pasaulio pabaiga atėjo, nes jiems baltos spalvos per daug.. Reikškite šioje temoje savo nuomones, plačiai išsiplėskit jei norit, bet nebeterškit tų būsenų su verkšlenimais... Mano nuomonė: Forumas yra ryškiai geresnis už praeitą, nes turi daug daugiau galimybių. Pats banneris galbūt galėjo būti nupieštas panašus į senojo forumo, nes jis labiau atitiko Greenside serverį. Pakankamai nepripratau dar prie šito forumo, ne viską randu ko reikia, yra klaidų (vertime) rašybos, bet tai tikrai netrukdo naudotis. Ta balta spalva bent jau man neikiek nemaišo, priprasiu ir į ją dėmesio turbūt visai nebeatkreipsiu. Kadangi forumas yra BETA stadijos paleistas, nenustebsiu jei dar kažkas bus pakeista, galbūt ir pamažins tos baltos spalvos. Dar labai laukiu kol paleis mobile versiją forumo, nes jeigu reikia pacheckint kažką čia, per telefoną žymiai patogiau užeit, bet kol naujasis forumas nėra mobile friendly, sunkoka čia naršyt, nes kampai apkarpyti, ne pilną forumo vaizdą galima matyti. Iš mano pusės viskas, liekitės jūs dabar, atvira tema diskusijoms šia tema Ticky_Swerry Jeremy Santos 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
-Kenny` 69 Parašė Sausis 25, 2017 Man asmeniškai tai labai gerai, jau IPB varikliukas atsibodęs ir seeeeeenas, o šis naujas, vadinasi prie to pačio limpa ir naujos galimybės. Žinoma, svarbiausia mums turėtų būti serveris, ten juk vyksta visas įdomumas, diskusijoms tinklapy nebūtina visko prikraut, nors ir taip, vizualiai tai ir geras, ir gražus. Misteris Pro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Sausis 25, 2017 Nežinau man tokie forumai ne prie širdies tad nelabai man patiko senesnis mūsų forumas labiau atitiko ir labai gerai buvo naudotis na bet vertinkime ką turime ;/ Roncė 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas'Garning 6 Parašė Sausis 25, 2017 Man visiškai nepatinka šitas forumas visu pirmą tai yra ligiai tokia pati kopija kito projekto nežinau gal nežinojo o gal ir nusikopijo,nes tas žmogus tokius pačius forumus visiems daro.Forumas turi šiokiu tokiu pliusu taigi šitas forumas mano manymu yra unikalesnis žymiai nei tas,bet man asmeniškai,tas buvo geresnis 98% ogi todėl,nes buvo panašesnis į serverio pavadinimo esme t.y jame buvo daug žalumos,tai neesmė tiesiog lyginu,bet tuo forumu patogiau naudotis 100 kartu ir jis buvo iskirtinis forumas ne kaip kiti serverio forumai,galite kas norite nueiti pažeti kitų serverio forumus jie panašus žymiai tai mano nuomonė apie foruma. P.S Man asmeniškai šituo forumu nėra patogu naudotis,nes nebėra kai kuriu galimybių kaip prikelti tema ir pnš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fresk. 0 Parašė Sausis 25, 2017 Paskutinis mėšlas jau man tiek sakyčiau, įmeskite senąją versiją ir šita. Kas norės ta naudos, arba ta. Bet per daug balta šiam dizainui, paskutinis mėšlas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Escobar 216 Parašė Sausis 25, 2017 forumas tai tikrai baisus nieko gero višiškai be ryšio geriau senasis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Sausis 25, 2017 Dizainas gražus, prie jo priprasiu. Tačiau, abejoju ar priprasiu prie to, kad kiekvieną kartą jeigu nori prisijungti į forumą turi keitinėti slaptažodį, nes kai jungiesi, rašo, kad neteisingi duomenys, nors viskas teisinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Plungiukas 10 Parašė Sausis 25, 2017 3 minutes prieš, Matt_Escobar said: forumas tai tikrai baisus nieko gero višiškai be ryšio geriau senasis Jo, pritariu, forumas nėra iš geriausių... Bet manau visi prie pripras, ir viskas bus gerai. P.S Tas mano atsiprašymas :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Escobar 216 Parašė Sausis 25, 2017 Dabar, Rokas_Sampinis said: Jo, pritariu, forumas nėra iš geriausių... Bet manau visi prie pripras, ir viskas bus gerai. P.S Tas mano atsiprašymas :DDD suėjo gerai tiks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wolking_Dead 72 Parašė Sausis 25, 2017 Senesnis buvo geresnis sitas tai ka zinau man nepatinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose