Micheal_Shadow 15 Parašė Kovas 26, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Micheal_Shadow ✔ Koks tai pasiūlymas: Pokeris ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi ,viskas nuotraukoje pavaizduota. Prieini prie pokerio stalelio parašai /zaisti ar dar ką pnš . Būtu atskiri staleliai kur būtu galima žaisti nuo 1k iki 5k ir t.t Pokeryje galima statyti,betinti,pasuoti xD ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtu serveryje ką veikti t.y laisvalaikio praleidimas ir manau ,dauguma žaidėjų grįžtu ,dėl pokerio xD ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Kovas 26, 2015 Na idėja visa gal ir nieko, bet nemanau, kad jos labai reikia serveriui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miller_Davis 7 Parašė Kovas 26, 2015 Aš už, gera įdėja serveriui pravers ir tikrai bus įdomiau žaisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DNEXT 2 Parašė Kovas 26, 2015 Tikrai už serveris taps unikalesnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Kovas 26, 2015 Prieš. Kodėl? Serverio nereik apkrauti visokiais šlmaštais. Serveriui šimtą kartų reik geresnių ir tobulesnių įdėjų nei pokeris. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Kovas 26, 2015 Idėja tikrai gera, tiems kuriems gerai sekasi pokeris, man asmeniškai pats smagiausias stalo žaidimas, jį žaidžiu nuo 5 metų t.y. 10 metų juo domiuosi ir panašiai. Šitas dalykas man labai sekasi, buvau klaustelėjęs Roko ar galima būtų padaryti, sakė patiems kurti būtų labai sudėtinga atimtų daug laiko ir nežinia ar pavyktų teisingai jį padaryti, o parsisiuntus paprastą jame sakė daug pinigų klaidų, su kuriomis gali pasipelnyti kiekvienas serverio žaidėjas... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Corleone 36 Parašė Kovas 26, 2015 Aš manau kad gera įdėja ir žaist daugiau žaidėjų ir bus įdomiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Kovas 26, 2015 Aš pokerį asmeniškai lošiu nuo 8 metų t.y 7 metus,ir lošiu visokiuose turnyruose iš tikrų baksų Nu 8 metų lošiau iš PlayMoney x Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Kovas 26, 2015 Parašai į google pokerstar ir loškit ta savo pokeri Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Kovas 26, 2015 Parašai į google pokerstar ir loškit ta savo pokeri Bet kas reigistruotis negali Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_White 19 Parašė Kovas 26, 2015 gal ir nieko bet gali atsirasti pinigų bugų ir bugerių kaip visalaik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Kovas 26, 2015 Aš pokerį asmeniškai lošiu nuo 8 metų t.y 7 metus,ir lošiu visokiuose turnyruose iš tikrų baksų Nu 8 metų lošiau iš PlayMoney x Kitą kartą išmok paspausti mygtuką redaguoti ant savo pirmojo posto,o nerink pranešimų. Kam girtis,kad tu tai moki žaisti ? Ir ką tuo pasakysi? Rafael_Nadal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Kovas 27, 2015 Nereikalinga, geriau jau kažkokį kitokį žaidimą padaryti kur būtu mažiau kombinacijų. Nes pokeryje tikrai labai daug visokių kombinacijų ir pnš. Kodėl gi nenorėjus šaškėm pažaisti, uno, o gal ir šiaip kažkokį kortų žaidimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Kovas 28, 2015 Nereikia tų pokerių, paskui prasidės nesamoningos ekonomikos, atsiras milijonai pas kitus ir panašiai. Rokas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose