Juicy_Fruit 6 Parašė Sausis 28, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Juicy_Fruit 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Viscountess_Qss 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Pirmoje foto matote kaip žaidėjas Viscountess_Qss trukdė man dirbti. Po šio trukdymo Darbo Biržoje nusprendžiau jį papeikti 1 lygio įspėjimu (tą matote antroje nuotraukoje). Trečioje nuotraukoje, kaip matote, man bedirbant jis nesąmoningai atsakė tuo pačiu (man dėjo net 3 lygio free įspėjimą). Prašau nuimti man įspėjimo balus, kurie man buvo duoti to žaidėjo kerštu ir nubausti Viscountess_Qss. Ačiū. Su pagarba, Juicy_Fruit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 14, 2017 Papeikimų nuimti serveryje negalime. Matome kas kokį papeikimą ir kelintą valandą uždeda, tad jei pirmas papeikimą gavęs asmuo į tai atsako po kelių minučių tam pačiam asmeniui papeikimu, tada tai laikome melagingu papeikimu kuris nebus laikomas tikru papeikimu.Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose