Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Freddy_Williams

Freddy_Williams

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Freddy_Williams

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017.01.29 13:10 kažkur

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Kažkur jau 6 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Kažkada senai radau žaidimų forume, o dabar draugas priminė, nusprendžiau žaisti, kadangi sudomino žaidėjų skaičius, bei puikūs atnaujinimai, kaip puslapio dizainas.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seną serverį palikau kiek anksčiau, ieškojau naujo serverio, bet nieko neradau, o seną serverį palikau dėl to, jog nebepatiko korumpuota valdžia, bei serverio žaidėjai,  kurie nuolat sukčiauja.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau visas, stengiausi visas įvykdyti kuo greičiau, na bet nesigavo, supranti buvo lengva, kadangi viskas aiškiai ir trumpai parašyta.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :  Dar neteko dirbti darbų, nes viską užsiregistravęs ėmiau pildyti emigracijos anketą, bet po anketos pildymo išbandysiu visus iš eilės darbus.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, su šia komandą galima greitai surasti reikiamą vietą, viskas aiškiai parašyta ir išdėliota puikia eilės tvarka.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Taip, manau nebūtina, jog pilnas map'as būtų užpildytas nomuojamom transporto priemonėm, užtenka, kad ir vos kelių priemonių.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar neteko, bet manau kaip teks atsiras, kas padės ištikus bėdai.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Ne, neteko.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Visa informacija yra parašyta gan trumpai ir aiškiai, visiem manau sklandžiai suprantama. Dar neteko susidurti su neaiškumais.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau, sočiai šiuo metu esančių apmokymų, neužima jie daug laiko, yra gan įdomūs. Žaidėjai dabar lengvai įsitvirtina matosi pagal žaidėjų skaičių serveryje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.