Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[1.7.0] Big pasiūlymas by Ruselis

Raima_Bandiт

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Raima_Bandit

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Apačioje

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  -

 

Iškart norėčiau atsiprašyti už klaidas, gal bus nemalonu skaityti tokį darbą, bet supraskite esu Rusas.
Gal kažkur bus nelogiški sakiniai arba netaisiklinga struktūrą. Tai komentaruose nepeikite šito.
Tesiog parašykite kas ne taip suprantama aš pabandysiu viską paaiškinti. Arba pridėkite kažka savo dar.

Aprašysiu kelis pasiūlymus , kurie tarpusavi bus susiję:
1. Papildymas Medkirčiams
2. Naujas darbas Šachtininkai
3. Naujas darbas arba darbo vieta "Sandėlys"

Na ir pradėkime nuo pirmo pasiūlymo:
Papildymas Medkirčiams: Siūlau medkirčiams tokią sistemą kaip ir pas ūkininkus. Medkirčiai iškart iškirstų mišką ir medieną veštų į sandėlį. Na kaip ir dabar, betarrow-10x10.png dabar yra kad tą medieną tesiog dingsta jos nerodo sandėlį. Mano pasiūlymas , kad sandėlį rašytų kiek rastų yra. Kaip pas ūkininkus su miltais.
Tada medkirčiai apdirbimo cech'e turėtų pasiimti rastą kaip ir dabar, ir apdirbtų jį. Ir padėjus į sandėlį apdirbtą, taipat rašytų , kad apdirbtos medienos Yra N skaičius. Na ir galutinis etapas , kurio dabar nėra, medkirtys turėtų pasiimti vėl darbinė mašina ir iš sandėlio sukrauti apdirbtą medieną į mašiną ir nuvešti į sandėlį (apie jį vėliau) ir ten iškrauti. 

Antras pasiūlymas:

Naujas darbas Šachtininkai: Iškart pagalvokite ką jis darytų? Jie kasinėtusi šachtose, kuria manau sumappintų Mantvis_Daedo.
Truputi apie sistemą. Žaidėjas turėtų nubėgti į tam tikrą vietą ir pasiimti laužtuvą(kokį gauną gaisrininkai) poto būtų įėjimas į šachtą. Įėjus į šachtą būtų kelios vietos kur galima kąsti anglį,geležį,auksą. Priėjus prie tos vietos šachtininkas spaustų "MOUSE 1" kaip ir medkirčiai kerta medį. Iškasus šachtininkas gautų apie 5-10kg tam tikros rūdos. Su savim išviso galėtų turėti 100kg arba 50kg. Tada šachtininkas vėl išeina į lauką ir nunėša viską į sandėlį. O ką gi su tą rudą veikti? Šachtininkai turęs nuvešti ją į sandėlį. Kaip ir medkirčiai savo medieną. Na o darba siūlau padaryti prie everesto. Nes manau ten yra tinkamiausia vieta.

Na ir paskūtinis trečias , kuris yra pagrindinis:
Sandėlys: Medkirčiai ir šachtininkai savo gerybės veštų į sandėlį, kur dirbtų žmonės. Manau gal netgi reikėtų šį darbą padaryti su pakvietimu. Nes jis lemtų baldų ,bei mašinų skaičių furistų sandėlyje. Sandėlyje būtų panašus proceso darbas kaip ir su nark/gun gaminimo. Sandėlio darbuotojas turėtų išpradžių nueiti prie stalo. Būtų 3 skiriai. Pirmame skyriuje gamintų vaistinelės, antrame mašinas, trečiame baldus. Baldu ir vaistinelių gaminimas toks pats būtų. Atsistojus prie stalo reikėtų paspausti Y. Tada žemėlapyje būtų raudonas taškas kur pasiimti medžiagas. Pasiemus medžiagą reikėtų grįžti prie stalo ir padėti su Y. Išmestų apačioje juostą, kaip pas medkirčius su apdirbimų, ir reikėtų spaudinėti. Pagaminus , sandėlio darbuotojas nuneštų produktą į sandėlį. 1produkas=1vaistinėlę/1random baldas.
Na o mašinas gamintų taip: Būtų kaip ir pas mechanikus tie stovai , darbuotojas prieitų prie jų su Y klavišu užiimtų jį ir poto nueitų pasiimti medžiagas. Ta vėl grįžtų atgal pasidėtų medžiagas ir eitų imti instrumentus, kaip ir mechanikai taiso mašinas. Pagaminus mašina reikėtų pasiimti tą mašinėlę kaip ir pas  mechanikus ir nuvešti mašiną į sandėlį.
Tada atvažiave fūristai su packerių ar ,kaip ta fūrą vadinasi, turėtų pasiimti iš sandėlio tas mašinas. 1fūra=5mašinos(Nu čia reikia dar apgalvoti)
O DPD mašinos vežtų vaistinelės ir baldus. 1DPD mašina=5baldai/10vaistinėlių.
Fūristai vežtų mašinas į savo mašinų pasikrovimo punktą. Ir kai fūristas gauna užsakymą jis nuvažiuoją pakrauti mašinos ir jam rodytų pvž: Faggio (5) Sanchez (1) ir t.t
Na ir jeigu nebūtų sandėlį mašinos tai žaidėjui kuris norėjo pirkti mašina išmestų užrašą, kad "fūristai neturi šitos transporto priemonės savo sandėlyje, Galite nusipirkti šį transportą pas kitą serverio žaidėja." Kažka panašaus.

Na ir pabaigai:
Kam gi visko šito reikia?: Dabar medkirčiai kerta medžius o kam? Nėra iš jų prasmės. Mašinos sandėlį atsiranda nežinia iškur. Todėl siūlau tokius pasiūlymas , kad kiekvienas daiktas turėtų savo pradžia o neatsirastų nežinia iš kur. Beto dabar serveryje žmonių daugėja ir daugėja. Todėl reikia naujų darbų.
Aišku šitą pasiūlymą galima dar tobulinti. 


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.