Nedas_Avatar 1 Parašė Sausis 29, 2017 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Nedas_Avatar Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Jūsų žaidėjas esu nuo Vakar, vakaro Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP Serveriuose žaidžiu jau 2-3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Cleme_Tean kūrė vidio apie jūsų serverį ir jį pamačiau YouTubėje, tai ir atėjau pas jus Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Per Vidio YouTubėje serveris pasirodė gan geras ir tikroviškas, atėjęs į serverį man jis visiškai patiko ir manau aš čia ir pasiliksiu Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau visus apmokymus, žinokit biškį pasistengti buvo ir pagalvoti, taipogi prireikė ir admin pagalbos, kurią jie man su malonumu ir greitai suteikė Taigi labai didelis ačiū Admin komandai Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Per šį laiką man teko dirbti tai Medkirčiu ir dabar esamam darbe Gaisrininkas, tai man įdomiausias ir pelningiausias darbas pasirodė || Medkirčiai || Čia dar kolkas Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Elektronikos parduotuvę radau gan greitai su TAXI pagalba Ar dažnai naudojate /gps komandą? : GPS Komanda naudojuosi kolkas visada, nes dar kaikurios vietos neįsimintinos. Bet laikui bėgant viską žinosim. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau nušautas serveryje žaidėjo, bet čia per savo klaidą, tai nepriskiriu jo prie blogiukų. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Mašinų pakanka, bet labai sunku juos kartais rasti, tai tenka retkarčiais pasivažinėti su išnomuotu dviračiu Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : /padmins komanda, naudojuosi ir sulaukiu malonios pagalbos Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Buvo reikėję kviesti TAXI komandą ir Medikų, greitai buvo sureguota ir atvažiuota. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Serveryje Informacijos užtenka, nelabai ja ir naudojuosi tai manau,kad minusų serveriui neturiu. Tai tiek Ačiū,kad turime tokį nuostabų serverį Gero likusio vakaro Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Sausis 29, 2017 Neemigruotas, Vieną kartą jau buvote emigruotas, antrą kartą emigruoti negalima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose