Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.7] Pasiūlymas medkirčiams

-Kenny`

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kenny'M

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Kadangi neturiu lakios fantazijos, todėl apibendrinsiu trumpai ir konkretizuotai. Padaryt, jog žaidėjas nedirbantis medkirčiuose ir be medkirčių uniformos negalėtų įeit į medkirčių patalpas ( na kažkas panašaus ). 2. Jog medkirčiai galėtų pasiimti vieną darbinį transportą ( ar turėti jo raktą ), kad galėtų užrakinti / atrakinti darbo tr. priemonę.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pirma idėja padėtų maloniam, sklandžiam darbui ceche, nes nelabai malonu, kai ateina koks gangsteris į patalpas ir pradeda šaudyt, trukdyt darbui. Antra idėja padėtų tai, nes šiuo metu daug nusiskundimų kyla dėl bendradarbių darbinių transporto priemonių vagysčių, kas ne man vienam nepatinka. Pvz nukerti penkis medžius, turi ryšulius, atvažiuoji į bazę, nori iškraut viską ir gaut atlyginimą už tai, atbėga koks "pacukas", pavogia mašiną ir pabėga.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

Štai tokie padariniai kol neįgyvendintas pirmasis mano pasiūlymas: http://imgur.com/a/I2dl7

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gera idėja bet reikia daug koduot ir labai ilgai užtruktų, nu bet vistiek šauni idėja būtų labai puiku jeigu Rokas šią idęja įgyvendintų. P.S tikrai yra daug naujokų kurie tikrai mėgsta gadint normalų projekto gyvenimą ir voge darbines medžiakirčių transporto priemones. Ačiū aš pasisakiau :)

Redaguota Tony_Sandisk
Padariau klaidą

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdėjos vertos dėmesio, nes teko dirbti medkerčiu ir patirti abi situacijas, o tai tikrai nėra malonu kuomet tavo darbus nutraukia gangsteris arba vagis..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.