Paul_Wolkeris 0 Parašė Vasaris 4, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Paul_Wolkeris • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Jack_Icon • Už ką buvote užblokuotas ?:Taip iseina kad as papirkineju admina • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvasiv_Javri 8 Parašė Vasaris 4, 2017 Sveikas, tasai pats adminas man prieš keleta minučių tą patį padarė aš net nesupratau kodėl Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Wolkeris 0 Parašė Vasaris 4, 2017 37 minutes prieš, Dvasiv_Javri said: Sveikas, tasai pats adminas man prieš keleta minučių tą patį padarė aš net nesupratau kodėl Jo zinau jis visus baninna is niekur nieko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Vasaris 4, 2017 Atblokuotas nebūsite. Daugiau informacijos į a.ž parašyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose