Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Syntax_Error

Dont_Ask

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Syntax_Error

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo vakar

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Apie šį serverį sužinojau iš savo draugų ir brolių

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes norėjau kažko daugiau, nei įprasto serverio. Ir tikrai tai gavau. 

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau visas apmokymų misijas. Na... Gal kažkiek sunkoka buvo, tačiau negaliu neigti, kad buvo neįdomu.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Na... Kol kas dirbau (Tebedirbu) valytoja, todėl negaliu sakyti kažką gero/blogo apie kitus darbus. Na valytojai visai įdomus darbas, nes tiesa sakant yra ką veikti.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, ją tikrai labai legva surasti, jei to nori.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nevisai, nes visai gerai pažįstu ''kaimelius'', kur jie randasi. Man /gps komandos tereikia tik tam kad surasčiau kur yra tam tikra vieta, pavyzdžiu darbai.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar kol kas neteko patirti to. Šiame serveryje yra labai draugiški žmonės, todėl džiaugiuosi, kad to patirti dar neteko.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Tikrai pakanka! Na, sunku tikrai nebuvo.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Kol kas dar nepanaudojau šios komandos.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Na, tiesą sakant, dar nenaudojau šios komandos. Bet tikrai panaudosiu.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Tikrai pakankamas ir tikrai labai aiškus! Nelabai suprantu, kaip galima ko nors nesuprasti.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na... Kol kas dar negalvojau ir nepastebėjau serverio minusų. Šis serveris turi tikrai daug pliusų, bet minusų... Bent jau man... Tikrai neturi

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.