Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Denzel_Mclaren

Denzel_Mclaren

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Denzel_Mclaren

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-02-05

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp serveriuose jau žaidžiu apie kokius 5metus o šį serverį žaisiu antrą kartą.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Šį samp serverį man pasiulė mano draugas.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jau pabodo tai pagalvojau pradėti naują rūtiną ir pradėti žaisti kitą serverį, tai draugas pasiūlė užsukti į šį serverį.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvygdžiau visus, buvo lengva ir truputi susipažinau su serveriu.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko su pakvietimu taip kad norėčiau kuo greičiau pradėti kokį darbą kuris man padėtu užsidirbti greenside serverio valiutos.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Na buvo gan lengva.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Na retai naudoju šią komandą nes kaip ir minėjau esu ankščiau esu žaidęs šitame  serveryje tai beveik viską prisimenu.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar nebuvau.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip, pakankamai.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar nenaudojau. Manau kad ir neteks panaudoti tol kol kokio čyterio arba žmogaus kuris perka serveri valiutą už tikrus pinigus.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, greitai sureguoja visi.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Info yra pakankamai.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? Na serveris atsinaujino nesenai kaip žinau tai pkolkas jokių minčių dar nesugalvojau bet jei sugalvosiu, tai tikrai parašysiu savo nuomonę išsamiai ir pilnai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.