Modis_Mtz 3 Parašė Kovas 29, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deivydas_Dnext. • Kokios pagalbos jums reikia ?: Nuvogė vartotoją ir reklamino kažkokį servą kūrio net nėra + ten aš biznį laikiau nes per Deivydas_Dnext netūrėjau pakankamai xp bizniui... Prašyčiau kažkokių būdu sugrąžinti biznį ir atbtblokuoti vartotoją , galit įvesti nes nėra tokio serverio.. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : http://greenside.lt/index.php?/topic/4432-misha-morozov-u%C5%BEblokavo-lukas-esc/ PAŽIŪRĖKIT LOGUS ARBA KĄ NORS NET NE IŠ MANO IP JUNGTASIS...... DAR KOKIĄ VALANDĄ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 29, 2015 Pateik daugiau informacijos apie patį verslą. Padaryk nuotrauka žaidime, koks jo pavadinimas ir ID. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 3 Parašė Kovas 29, 2015 Pateik daugiau informacijos apie patį verslą. Padaryk nuotrauka žaidime, koks jo pavadinimas ir ID. Žaidėjas įsilaižė į mano vartototoją Lukas_Esc ir persivedė į kitą vartotoją Arma_Remix. PATIKRINKITE logus lieka viena išeitis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 29, 2015 Žaidėjas įsilaižė į mano vartototoją Lukas_Esc ir persivedė į kitą vartotoją Arma_Remix. PATIKRINKITE logus lieka viena išeitis. Pateik daugiau informacijos apie patį verslą. Padaryk nuotrauka žaidime, koks jo pavadinimas ir ID. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 3 Parašė Kovas 29, 2015 Pateik daugiau informacijos apie patį verslą. Padaryk nuotrauka žaidime, koks jo pavadinimas ir ID. Pavadinimas: Dėvėtų drabužių parduotuvė. Verslo pelnas: 16eur/min. Papildomas pelnas: nėra. Verslo savininkas: Lukas_Esc [Persivedė verslą į Arma_Remix įsilaužėlis]. Va: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 3 Parašė Kovas 29, 2015 Buvo rasta tinkama kalba , verslas grąžintas. Nebevarkite. Tema galit rakinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 29, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose