Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 24, 2015 Ačiū už gerus įvertinimus, man tinka ir patinka tokie jūsų žodžiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 24, 2015 Tikrai neblogi avatarai, reikia pasiimt pora. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 24, 2015 Kaip visada markeri avatarai nuostabūs Lukas_Markeris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 25, 2015 gan neblogai, viena pagriebsiu. sekmes taip ir toliau .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Super_Mario 1 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai labai gražūs ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 25, 2015 Avatai tikrai gražūs, nieko neturiu, bet kaškodėl man trūko ryškumo avataro, čia tik pastaba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 25, 2015 Ačiū už gerus žodžius, draugai! Jūs nuostabūs.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aron_Brook 15 Parašė Sausis 27, 2015 Paimsiu viena, dėkui, gražūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Ačiū už gerą žodį, jau kiek ir pamiršęs buvau jog kūriau kažką čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 27, 2015 Galėtų būti ir daugiau Bet šiaip gražūs, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 AČIŪ už gražius žodžius kas čia vertinant ir nepagailit patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Voo šitie Markeri tai tikrai axujeni uždėčiau rep, bet kad limitas :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose