S'Džo 11 Parašė Vasaris 16, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Saint_Dzo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Užsiregistravau gal prieš gerus metus su viršum, o forume lankiausi nuo pats starto ( paskyra užregistruota prieš startą ). Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Sa-Mp žaidžiu maždaug keturis metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš super*****.lt Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Administracija sužlugdė serveri, nuvylė žaidėjus, griuvo lankomumas, pasitikėjimas bei nieko naujo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, tik, kad atsibodo važinėt su tuo automobiliu vykdant punktus visus. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau medkirčiuose, gaisrinėje, gaisrinė labiausiai patiko, ypač kai tavo namą gesinau Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Dabar ne, nes daugmaž esu susipažinęs su vietove. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, tiesiog buvo pavogę mano mašiną su malkom... Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Dviračių pakanka, nuomos mašinų ne visada. Rasti taip pat nėra labai sunku. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau, bet kartą neatsakė, o kitą kartą nesuprato mano problemos. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Sureagavo ~ per 10sec. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Serveryje informacijos yra per akis, tik vienoje vietoje jos yra žymiai per daug ( mech bazėje du tekstai, viens ant kito lipa ) Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kolkas nieko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 17, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose