Jagger_Jackz 8 Parašė Vasaris 17, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jagger_Jackz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukis_Weed • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukis_Weed 7 Parašė Vasaris 17, 2017 Galvoji atsijungiau specialiai ? Būčiau bėgęs ir bėgęs, net atsibodo laukti kol privažiuosi, atsitiko taip, kad dingo elektra gal 5 sec kol įjungiau jungiklį skydinėje, modemas persikrovė ir teko laukti 5 min iki interneto atsiradimo. dar kalbėjau su draugu kuris pasakė, kad baną galiu gauti už rr, aš tai dar su sistemomis kai nesusipažinęs, galvoju prisijungsiu ir pasiduosiu pats būčiau /to padaręs, už viską būtum galėjęs dėti star, o aš atsedėčiau, o db vos tik prisijungiau banas, net atsiprašyt nepaėjo xD Nu vnž nežinojau, kad gresia tokie dalykai, o dėl relog tai modemas rr padarė dėl dingusios elektros sekundėj (pas mane kai mikrobangę jungia kartais lb retai išmuša saugyklį kuri reikia įjungti xd) dq už supratingumą noriu unban ir galėsim sodint į jailą atsedėsiu ir dar šnd galėsiu pažaisti šitame nuostabiame serveryje, išmokau klaidą.. kitą kartą nebėgsiu tiesiog tikėjausi, kad už mini atsitrenkimą dėsi star už kokį non-rp ir vėl galima sakyt už nieką turėsi leisti pinigus ant baudos ... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jagger_Jackz 8 Parašė Vasaris 17, 2017 6 minutes prieš, Lukis_Weed rašė: Galvoji atsijungiau specialiai ? Būčiau bėgęs ir bėgęs, net atsibodo laukti kol privažiuosi, atsitiko taip, kad dingo elektra gal 5 sec kol įjungiau jungiklį skydinėje, modemas persikrovė ir teko laukti 5 min iki interneto atsiradimo. dar kalbėjau su draugu kuris pasakė, kad baną galiu gauti už rr, aš tai dar su sistemomis kai nesusipažinęs, galvoju prisijungsiu ir pasiduosiu pats būčiau /to padaręs, už viską būtum galėjęs dėti star, o aš atsedėčiau, o db vos tik prisijungiau banas, net atsiprašyt nepaėjo xD Nu vnž nežinojau, kad gresia tokie dalykai, o dėl relog tai modemas rr padarė dėl dingusios elektros sekundėj (pas mane kai mikrobangę jungia kartais lb retai išmuša saugyklį kuri reikia įjungti xd) dq už supratingumą noriu unban ir galėsim sodint į jailą atsedėsiu ir dar šnd galėsiu pažaisti šitame nuostabiame serveryje, išmokau klaidą.. kitą kartą nebėgsiu tiesiog tikėjausi, kad už mini atsitrenkimą dėsi star už kokį non-rp ir vėl galima sakyt už nieką turėsi leisti pinigus ant baudos ... Elektra dingo kai sprogo mašina? Sutapimas? Nemanau. Kodėl prisijungei tada su savo kitu vartotoju (Rozzieta_Baam) , o ne su savo originaliu ? Žinojai, kad už apgaudinėjimus gresia RCON? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 17, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose