Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Erelis_Vanagas

Erelis_Vanagas

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Erelis_Vanagas.

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Žaidžiu apie mėnesį, tačiau turiu tik 3k xp, nes nežaidžiau daug, o dabar sugalvojau, kad reikia pradėti žaisti ir užpildžiau šią anketą.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 - 6 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš yuotube.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Čia visa žaidėjų bendruomenė kur kas geresnė, savininkai rūpinasi serveriu, unikalios sistemos, nėra pastovios rutinos. (serveryje, kurį palikau viskas atvirkščiai).

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nebuvo sunku, viskas labai aišku ir suprantama.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau visuose darbuose be pakvietimo. Įdomiausias darbas tai buvo tikriausiai gaisrininkas, pelningiausias ūkininkas, o nuobodžiausias valytojo darbas.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tikrai ne.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Labai dažnai, ši komanda padeda man rasti reikiamas vietas, kolkas nesiorientuoju kaimeliuose, tai tikrai padeda.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau, tačiau tai buvo naujokas.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pagrindiniame ir Dillimore miesteliuose to tikrai pakanka, tačiau kituose nelabai randu, manyčiau, kad reikėtų ir kituose miesteliuose pridėti.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Tikrai naudoju, praktiškai kiekvieną dieną ir tai tikrai padeda.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko ir ne kartą. Priklauso kokiu metu panaudoju šią komandą. Jei dieną, tai sureaguoja labai greitai, jei naktį, tuomet tenka palaukti. (savaime suprantama, nes dirba 1 - 2 darbuotojai).

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas labai aišku ir šaunu.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau, kad viskas ir taip yra labai gerai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.