Tom_Back 0 Parašė Vasaris 17, 2017 Anketos šablonas! Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tom_Back Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Pats žaidėjas, esu nuo 2017.01.xx net, bet normaliai pradėjau žaisti prieš 3d. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5.5m.-6m. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Na šį serverį pasiūlė draugas, paskiau pamačiau Youtube, o dabar žaidžia dar daugiau draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes anas jau pabodęs, o šis naujas, turintis daug veiklos ir t.t Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvygdžiau, sunku nebuvo, nebent praplatinti reiktu punktus, kad būtų surašyta iškarto. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nobuodžiausi buvo šiukšleviežiai, o dabar pagal mano xp skaičių įdomiausias medkirčiai. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne :/ Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Tenka, bet retai. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Patinka, nesunku. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nea, nepanaudojau. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, ir labai greitai suregavo - Medikai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Taip aiškus. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano nuomonė tiesiog puiki, yra rida ir viskas - kas turi būti, o pakeisti reiktu /gps programą nes tenais rašo darbai ir viskas labai atrodo suspausta. Ir t.t. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 18, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose