Rokas Mister 0 Parašė Vasaris 19, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Mister Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017 vasario 18d. 12:45h. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 4-5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Is youtubes, ir draugai viete pazaisti sitame serve. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : As losiu lmg serveri isijau nes ten daug cyteriu ir nesamodes daro zaidejai. O jusiu serva pasirinkau nes draugai pasiule ir man atrodo servas tikrai geras ir idomus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apmokymu uzduotis buvo nesunkios tik man buvo sunkiausis surasti su /gps zvejybos vieta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Esiu dirbes valytoju visais patiko, medkirciu labai patiko sitas darbas, gaisrininku irgi patiko nes gesinti gerai bet vienas trukumas nera daug kur ipilti cisternos kas pilma buti galetumede dadeti, dabar dirbu picos isvezejas nelabai man sitas darbas. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo as paraciau /gps ir man parase turi nuvaziuoti ir nusipirkti gps o mep buvo parodyta raudonas keturkampis. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip as daznai naudoju. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvo sumuse mane uz nieka. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip pakanka nesunku buvo rasti. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudoju, padeda kada reike. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko kviesti pora kartu taxi ir medikus. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pakankama Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nemanau kad reike keisti as pas naujokas ir viska puikiai supratau. Kad pastoviai zaistu reike tik noro ir laiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 20, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose