Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Nemix_Dot

Nemix

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Nemix_Dot

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Jei neklystu  šiame serveryje pradėjau žaisti nuo 2017-02-18.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Esu žaidęs kažkada labai senai, bet normaliai pradėjau žaisti tik prieš mėnesį.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Apie šį serverį sužinojau žaidimų forume. Taip pat ne kartą esu matęs visokias reklamas ir t.t.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo ir tiek. Norėjau surasti kažką naujo ir pakeisti aplinką.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Tikrai taip. Suprasti ir įvykdyti apmokymų misijas nebuvo sunku.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Jau išbandžiau visus darbus kurie nereikalauja pakvietimo. Pelningiausias mano nuomone buvo ūkininko darbas, įdomiausias - gaisrininko.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Tikrai ne. Tai buvo pirma vieta kurioje aš apsilankiau.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Iš pradžių buvo sunku susirasti kur kas yra, tačiau dabar /gps naudoju vis mažiau ir mažiau.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :  Taip. 

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Mano nuomone nuomojamo transporto yra per mažai. Ypač mašinų.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar neteko naudoti šią komandą.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Tikrai taip. Vieni reaguoja į iškvietimus greitai, kiti ne. Nėra taip, kad visada būtų toks pat reagavimo greitis.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Nusiskundimų neturiu. Tačiau naujokus reikėtų apšviesti apie "advanced" dalykus. Gaujas ir kitą.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau policijai reikėtų saugoti naujokus. Naujokai dažnai tampa senesnių žaidėjų aukomis. Vogiamos jų mašinos, jie yra žudomi ir t.t. Gal tai turėtų būti administracijos darbas. Nežinau. Taip pat norėčiau matyti daugiau darbų. Pvz : Kasėjai, lakūnai, kareiviai, swat, narkotikų pardavėjai ir gamintojai... Kadangi daug laiko praleidžiu pas ūkininkus norėčiau matyti daugiau laukų, kuriuos būtų galima kulti. Kai prieina daug žmonių, tų dviejų laukų tiesiog neužtenka. Norėčiau matyti daugiau veiklos kituose miestuose ir miesteliuose. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.