Igoris_Boom 6 Parašė Vasaris 21, 2017 Šablonai: Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Gangster_Enduro 2. Kokios pagalbos jums reikia: 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Bandau ijunkt TeamSpeak3 programa ir ismeta toke lentele ir nzn ka daryt niekas nepadeda padekit labai prasau mano pc 64bitu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Vasaris 21, 2017 Labas man nesenai šita problema taipogi buvo, bet susitvarkiau ją. Pirmas žingsnis > atsidaryk Control Panel > Spausk ant System and Security > Windows Update > Ir pradėk siūstis update, pasmane buvo virš 193 update. Viską parsisiunčiau užtruko apie 2 valandas, įrašymas užtruko apie 1 valandą subiškiu. Kaip įsirašysi viską perkrauk kompiuterį ir bandyk pajungti ts3 Apačioje bus video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igoris_Boom 6 Parašė Vasaris 22, 2017 Aciu tau labai padejo bet dabar ismeta TeamSpeak error kai ijungiu ts iskart ismeta error tipo raso TeamSpeak crashed. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igoris_Boom 6 Parašė Vasaris 22, 2017 (redaguota) va ka meta dabar Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (du pranešimai iš eilės) Redaguota Vasaris 22, 2017 Igoris_Boom Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Charles_Martinez 1 Parašė Vasaris 22, 2017 MAN PANAŠIAI TAIPOGI DBR YRA.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Vasaris 22, 2017 2 valandas prieš , Gangster_Enduro rašė: Aciu tau labai padejo bet dabar ismeta TeamSpeak error kai ijungiu ts iskart ismeta error tipo raso TeamSpeak crashed. Pabandyk perašyt ts3, manau išsispręs bėda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igoris_Boom 6 Parašė Vasaris 22, 2017 ok pameginsiu dokui uz pagalba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igoris_Boom 6 Parašė Vasaris 22, 2017 Ne nieko nepadejo atsisiunciau ts vel ir nieko tapati meta cresa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Charles_Martinez 1 Parašė Vasaris 22, 2017 kiek jums ieškojo atnaujinimų win? man 3-4h jau ieško ir nieko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose