Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Charles_Martinez

Neaktyvus

  • 26

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

855 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: CharlesMartinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siulom 5. Papildoma informacija:
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Charles_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Turismo, tune: nitro, hidraulika, access ratai 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): rida: 100km 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: siulom nuo 100k 5. Papildoma informacija: -
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Charles_Martinez • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Vycka_Alex • Už ką buvote užblokuotas ?: serverio daiktų pardavinėjimas už realius pinigus liktai, bet aš pardavinėjau csgo acc už green side pinigus, o prie ko čia tie real pinigai aš nesuprantu. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : nepadarčiau • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  4. Abejoju ar jis kaltas, kadangi matosi, kad jis būvo nusikopijavęs tas linką per internetą ir turbūt pamiršo, ir kadangi turbūt jis gavo iškvietimas ir jis galvojo kad ctrl +c pasidaręs /vaziuoju norėjo priimti iškvietimą iš nezinojo kad bus šis linkas, todėl abejoju ar tai tikrai būtų reklaminimas,. Manau reiktų atblokuoti
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Charles_Martinez 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Boyka_ (neatsimenu) 3. Už ką buvote užtildytas : už įžeidinėjimus 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : Tai kad jis kai vaikas elgiasi davė 1k ėjom kauliuką, pralaimėjau. Tada sako atiduok sakau neturiu. Sako skolinkis, sakau nu niekas neskolins. Tada nuėjo afk paraštiau tuoj Padarė gražinsi tu man pinigus ar ne, sakau gi palauk neverk ir po 5min davė mute už įžeidinėjimus.
  6. kiek jums ieškojo atnaujinimų win? man 3-4h jau ieško ir nieko.
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Charles_Martinez 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Teddy_Wudson 3. Už ką buvote užtildytas : Įžeidinėjimai, parašiau durniau tu, už tai, kad dirbau mechanikų darbą, traukiau laužą iš sienos su admin komandom nužudė ir sako ginklų vagis aš, net evente nebuvau aš, o paėmė ir žudo, tai normalu... 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą :
  8. ne vistiek tą lentelę rodo meta kai perinstaliuoju.... Padėkit gi kas nors
  9. tai kad nieko aš netryniau, bandžiau vis tas pats ir tas pats
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Martinez 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kaip susitvarkyt tą ts, ankščiau viskas buvo gerai, o dbr peristaliavau teamspeaką ir pradėjo *cenzūra* protą. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Nu tipo neranda kažkokių failų, juos atsisiunčiu ikeliu prašo kito, ir kokius 5 ikeliau ir vistiek prašo dar kito, o to kurio prašo neina įkelti į system32 tipo toks failas yra ir jo pakeist neleidžia
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Charles_Martines 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): sDėžės 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): Manau nereikia, kadangi nėra foto. 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Aukcionas pradedam nuo 35k € 5. Papildoma informacija: Kas daugiausiai pasiulys, tam parduosiu.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.