-Kenny` 69 Parašė Vasaris 23, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Kenis Makartis 2. Kokios pagalbos jums reikia: CS:GO pirkimas iš Kinijos 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Naršydamas po internetą kai pardaviau savo steam su csgo, ieškau, kur galėčiau nusipirkti naują csgo ant savo paskyros ( CD-Key pavidalu ). Užmačiau kažkokią kinų parduotuvytę, atsiliepimai visi teigiami. CS:GO cd-key kaina 5.60e (ČIA), tačiau, jo pilnas pavadinimas " Counter Strike Global Offensive China VPN CD- Key Global". Kas tas VPN? Čia šalį keičia, ar kokias funkcijas atlieka, nes prie prekės parašyta: You only need a VPN to activate this game. You can play it without a VPN after activation, just like a region free game Kiek domėjausi, už VPN gali valve blokuot, tačiau tiksliai nežinau. Gal liaudis pasakytų, apšviestų mane, ar apsimoka pirkt iš kinų ir su VPN ten kažką..? atsidėkosiu žinoma. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Vasaris 23, 2017 VPN - šiais laikais tai kaip ip changer. Kadangi šis packas "China VPN", tai kaip suprantu jog IP ir kalba bus kinietiška, bent jau man taip atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Winship 885 Parašė Vasaris 23, 2017 As tau pats galiu steam su csgo uz 5.5 parduot Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
-Kenny` 69 Parašė Vasaris 23, 2017 3 minutes prieš, Steve Stanley rašė: As tau pats galiu steam su csgo uz 5.5 parduot Supranti, žaidimo noriu savo steam'e turėt, nes yra ne vienas mokamas žaidimas būtent pas mane, todėl nenoriu imt acc. -- Galit rakint, įsigilinau į situaciją ir supratau, kad tereik parsisiųst SaferVPN, pasikeist IP į Kiniją, aktyvuot csgo, ištrint tą safervpn ir viskas bus kaip ir turi būt. ez. lockinkit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose