Laurynas_Zukauskas 4 Parašė Vasaris 24, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Laurynas_Zukauskas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Darbo pasiekimuose, kad butu pazymeta ar esi ivykdes butent ta punkta ar ne. Nes vykdant darbo pasiekimus pasirinkus tam tikra medali kad butu pazymeta zaliai ar raudonai, nes dabar kaip pavyzdziui man, as nezinau ka liko padaryti kad gauti ta medali, ar man truksta nuvaziuoti ar man truksta uzgesinti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Butu kurkas aiskiau, kokius punktus liko ivykdyti, tam tikram medaliui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viscountess_Qss 92 Parašė Vasaris 24, 2017 Yra juk toks dalykas, tarp /dpasiekimai > ( pasirenki kokio darbo., pavz; Medkirčiai ). Ir ten rodo šalia pasiekimo. Žalia arba raudona taškiuka. • - Raudona ; Neįvykdytas pasiekimas. • - Žalias ; Įvykdytas pasiekimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Laurynas_Zukauskas 4 Parašė Vasaris 25, 2017 Na tai pasiekimas, o ne punktai esantys pasiekime. Isiskaityk ka parasiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose