Tony_Verona 120 Parašė Vasaris 24, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Lii • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Franks • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Aimbotą, ir cbug cleo. Viskas puikiai matosi, vaizdo įraše. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Vasaris 24, 2017 Prieš pirkdamas adminą pasidomėk kas yra auto cbugas,nes per tokius kaip tu niekas ir nebeloš. Čia ne lmg (dar ne turbūt) Atsiprašau,kad komentuoju ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Verona 120 Parašė Vasaris 24, 2017 Viskas aiškiai matosi, tu man cbugink ir visus pataikyk. Yra tokios taisyklės, tokių programu negalima naudoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Vasaris 24, 2017 Kadangi šitam video esu ir aš tai pakomentuosiu, pradėk žiuret 0;12 pirmam video, pažėk kiek nepataiko. Čia normalus cbugas, kijotą pamatytum rconą dėtum? peace. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Vasaris 25, 2017 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose