Young_Tevas 1 Parašė Vasaris 25, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Yuong_Tevas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Tony_lii • Už ką buvote užblokuotas ?: Buvau užblokuotas už apgaudinėjimus. Manau dėlto ,kad pardavinėjau narkotikus. ir žaidžiau kauliukais. Nes vienam žaidėjui pasiuliau pirkti vieną narkotiką už 3000eur. ir veliau po keliu sec sumaniau kauliuką sužaisti. Ir jis nusipirko narkotikus ir tada sakė atiduoti pinigus ir jis nerašis ,kad aš baną gaučiau, tada aš jam parašiau už tokius dalykus negali būti ban. (Neturiu ss kaip jis man taip raše) Ir veliau baną gavau gal po 5-10min Ir nemanau ,kad pasiulai pirkti narkotikus ir užsimanai žaisti kauliukais ir gauni baną... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Vasaris 26, 2017 Atblokuotas nebūsite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose