Yamaha_Jogas 0 Parašė Vasaris 26, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaha_Jog • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Tony_Lii , bet čia dabar yra tokia problema aš jam per foruma parašiau asmeninę žinutę ir man ištikruju rašė , kad mane išmetė tik iš serverio tai , prisijungiu ir rašo , kad užblokuotas o mane užblokavo Kažkoks Rokas tai dabar nieko ir nesuprantu. • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimą. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Neturiu , viska paaiškinau viršuje, • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Verona 120 Parašė Vasaris 26, 2017 Čia kažkoks bugas, nes aš jį išmečiau iš serverio dėl AFK , o nors jis baną gavo. Rašiau į skype, kad pažiūrėtų šita bugą. Nes aš negaliu bausti neprisijungusiu, turi šis žaidėjas būti atblokuotas. Yamaha_Jogas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Vasaris 26, 2017 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose