Pacan Marozas 419 Parašė Kovas 1, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pacan_Marozas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tuz_King • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. Pasigydė be komandų. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tuz_King 30 Parašė Kovas 1, 2017 4 minutes prieš, Pacan_Marozas rašė: • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pacan_Marozas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tuz_King • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. Pasigydė be komandų. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nesupratau šitame video nieko kodel tu galvoji kad be komandu viena kart fix masina buvo pažiek pats video vps nieko itartino nera čia + Vipas esu kur ižvelgi čytus man truksta daugiau yrodimu Alutis_Black Juodas_Vilkas Anfos_Vaikis 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Kovas 1, 2017 3 minutes prieš, Tuz_King rašė: nesupratau šitame video nieko kodel tu galvoji kad be komandu viena kart fix masina buvo pažiek pats video vps nieko itartino nera čia + Vipas esu kur ižvelgi čytus man truksta daugiau yrodimu Ech,... 11 sekundėje matosi, jog tu įsitrenki ir tavo būklė sumažėja. Tada 17 sekundėje, tu kažkaip stebuklingai turi vėl 1000 būklę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tuz_King 30 Parašė Kovas 1, 2017 Dabar, Pacan_Marozas rašė: Ech,... 11 sekundėje matosi, jog tu įsitrenki ir tavo būklė sumažėja. Tada 17 sekundėje, tu kažkaip stebuklingai turi vėl 1000 būklę. ka tu šneki žmoguti koks dar čytas nesuprantu fix kar tai jau yra čytinimas dfgg nesuprantu neturi ka veikti tu ? or somting comon buk paprastesnis neižvelg šudo kur jo nera . Anfos_Vaikis Alutis_Black Juodas_Vilkas 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Kovas 1, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose