Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.4.1]Pasiūlymas serveriui: Sutvarkyti Ūkininkus.

Tex_Tas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tex_Tas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi čia nuskambės gal labiau kaip ne pasiūlymas bet, taigi turiu tokia kaip ir įdėję kaip ir ne. Taigi butu gerai jeigu į ši pasiūlymą atkreipsite dėmėsi, tai manau kad reikėtu sutvarkyti ūkininku grūdu išpylimo vieta arba iš vis ją pakeisti ir jų padaryti daugiau, nes pvz: Serveryje naujoku daug visi bando užsidirbti ir kaip musu ūkininku būna 10 ir daugelis sulekia parduoti grudus arba nelieka vietos laukuosę, neįsivaizduojate kas ten vyksta, ir dar prie to pačio pridursiu kad ir kombainas daužosi nes kitaip neina priduoti turi įsivažiuoti maksimaliu greičiu ir tik tada užvažiuosi, nes ten kalniukas jeigu lėtai važiuoji tu pradedi slysti žemyn. Manau daugelis sutiks su manimi.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tai kad žaidėjai galės, priduoti grūdus be jokiu problemų. Nes asmeniškai šiuo metu tai labai nervina.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Čia yra ši vieta kuria reikėtu pakeisti arba sutvarkyti. 32e6c844eda0502a0432248cb5e0d449757.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Guest Chestnyj_Chelovek

Tikrai praverstų, sutinku su idėja.

-Princas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.