Pacan Marozas 419 Parašė Kovas 5, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pacan_Marozas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Pukis_Vandeta • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pukis_Vendeta 1 Parašė Kovas 5, 2017 GG tau tu manes net nepagavai Ir pats db bloke sedi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Kovas 5, 2017 10 minutes prieš, Pukis_Vendeta rašė: GG tau tu manes net nepagavai Ir pats db bloke sedi Pasiskaityk, kada ir kaip aš galiu blokuoti už relog. P.S kaip jaučiates, kai atmesta jūsų užblokavimo anketa? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pukis_Vendeta 1 Parašė Kovas 5, 2017 Vps *cenzūra* yra kai nebelosiam to greenside tik va tave ateinam uzblokinas ir fsio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pukis_Vendeta 1 Parašė Kovas 5, 2017 O man labai idomu tu mane bent surakinai kad detum bana ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Kovas 5, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose