Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigracija Lukas_Mad

Lukas_Mad

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? Šiame serverije žaidziu kažkur mėnesį, bet aš buvau nustojes jį žaisti ir vėl pradėjau.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? Apie 3-2 metus nežaidziau sampo bet vėl susidomejau juo sampa žaidziu kažkur apie 4 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? Iš youtuberio vardu cleamtean.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kai pažiūrejau cleamtean sampo video labai serveriu susidomejau jis atrodė labai įdomiai o i kitus serverius net negalvojau eiti.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? Taip, Ir viskas labai suprantama ir gerai paiškinta.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti visus darbus be pakvietimo, įdomiausias darbas buvo fermeris visko labai dauk ir gali rinkt grūdus, gaminti duoną, vežti duoną. Pelningiausias darbas buvo naftos platformos gavau net 8500 pinigų, bet šis darbas buvo nuobodžiausias reikėjo net visa valandą nešt dėžes.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? Draugas mane nuvežė tad nebuvo sudetinga, bet nemanau kad naujokui būtų sunku surasti elektronikos parduotuvę.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Pakankamai dažnai nes labai nesiseka viska įsiminti.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? Taip kelis kartus kartais nušaudavo arba pradejo mušti.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? Tikrai pakanka, visiškai nebuvo sunku jį rasti labai greitai suradau

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, esu naudojęs ir pagalba buvo suteikta labai greitai.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, į mano iškvietimą suregavo labai greitai.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos kiekis tikrai yra pakankamas. Tik buvo taip kad kaip pasiėmiau nuomojama mašina, ja netyčia susprogdinau nes apsiverčiau su mašina tad turėjau nemažai kelio eiti.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano nuomone šis serveris yra puikus ir tikrai ji rekomenduočiau kitiems, ir reikia tik viska atidžiai perskaityti ir suprasi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.