Karolis_Cool 0 Parašė Kovas 8, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Cool • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keža • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai/čytinimas ir kt. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu, nes buvau užblokuotas kai nebuvau prisijunges • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/4cede44a9d36160411b895601128d1e4249.png Linas_Death nėra mano acc, man viskas buvo normaliai kol po 2 valandų badžiau prisijungti į serverį ir rašo, kad gavau ban ant kito žmogaus acc, bet tas žmogus gavo bana 2016/11/20 kai aš šiame projekte dar nežaidžiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Hand 905 Parašė Kovas 8, 2017 1 minute prieš, Karolis_Cool rašė: • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Cool • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keža • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai/čytinimas ir kt. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu, nes buvau užblokuotas kai nebuvau prisijunges • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/4cede44a9d36160411b895601128d1e4249.png Linas_Death nėra mano acc, man viskas buvo normaliai kol po 2 valandų badžiau prisijungti į serverį ir rašo, kad gavau ban ant kito žmogaus acc, bet tas žmogus gavo bana 2016/11/20 kai aš šiame projekte dar nežaidžiau. Ir man taip buvę, tik kelis kartus pabandyk dar kartą prisijungt ir susitvarkys ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Cool 0 Parašė Kovas 8, 2017 2 minutes prieš, Black_Hand rašė: Ir man taip buvę, tik kelis kartus pabandyk dar kartą prisijungt ir susitvarkys ! Bandžiau daug kartų, bet nesusitvarko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Hand 905 Parašė Kovas 8, 2017 Dabar, Karolis_Cool rašė: Bandžiau daug kartų, bet nesusitvarko. :/ Nu tada nežinau, nes aš 3 kartus iš naujo pabandžiau ir man susitaisė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Kovas 9, 2017 Atblokuotas nebūsite. ps.Perkrauk priedėli gal pasikeis ip ir būsi jau nebe bane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose