Shermann_Blodgett 0 Parašė Kovas 18, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shermann Blodgett Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Su šiuo nick'u maždaug nuo kovo 15, su senu buvau nuo 2016 metų Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Tiksliai neprisimenu, bet kažkur nuo 2012 metų pabaigos Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas parekomendavo, palošiau kelias dienas ir man patiko. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Visų pirma - mažai žaidėjų, iki 30, nardydavo kas netingėjo, kompanija bloga, o šiame serveryje visi malonūs, žaidėjai padeda naujokams, išskirtinis, tvarkingas serveris, kuriame ir norisi žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvygdžiau, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kolkas tik 3 darbus. Gaisrininkai, medkirčiai, ir gamyklos konvejerio darbinikai. Įdomūs darbai, tačiau konvejeris buvo nuobodokas, kadangi tas pats per tą patį, o ir būna, kad paspaudus ,,y" ne visada suveikdavo(nzn bugas ar mano kompo problema...). Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tikrai ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nelabai, megstu ir pažystu kaimelius. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, nebuvau, kaip ir sakiau, žaidėjai mandagūs, neatima noro žaisti šiame serveryje. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakankamai. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kolkas nenaudojau, neprireikė. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kviečiau tik taxistus, reagavo greitai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas aišku. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau šiek tiek paįdominti darbus be xp, arba sumažinti reikiamą xp kiekį, nes gana nuobodu būti naujoku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 21, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose