Yzipity_Youtube 0 Parašė Kovas 18, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Yzipity_Youtube • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Timis_Sheik • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Timis'Sheik 0 Parašė Kovas 19, 2017 Pirmas dalykas, turėjai įkelti mažiau jei per valandą, o tu to nepadarei :/ Antras dalykas, čia kaip supratau dėl aim.cs jo ? Pažiek 0:30 ir 1:00 ten tikrai visas pataikiau jo? Dėl tų tavo modų lagų ten aš skraidžiau ir nesąmonės darėsi, pas mane rodė viską kitaip ir žaidimas atrodė kitaip, galbūt tai dėl modų bugintų tavo? Mano gta švarus, o dėl šaudymo galim nueiti į a/d serverį Nes nėra tokio čyto kaip ir, o dėl aimo tavo modai kalti, matosi nusitaikiau ir pataikiau, veliau pasigydė ir nieko...C'mon. + 0;50 vieta apkarpyta ? Nes tuo metų mane išmetė gerai pamenu, o tau rodo š gryną.Peace Aiškiai matosi kulkos į jį : http://prnt.sc/elr4jw Ir jei s0beit turėčiau kur airbrk pagal tave, tai būčiau prisigavęs unbane, nes iškart pildžiau, o per tiek laiko ištrinti - nemanau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Kovas 19, 2017 Anketa netvarkinga. Timis'Sheik 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose