Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[Pasiūlymas serveriui] Išlikimas pagal realybės šou.

Rekomenduojamas pranešimas

 

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: realybės šou išlikimas. Kas žino tas supras :P

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Šitame pasiūlyme manau reikėtu pasistengti skriptinti. Taigi. Visų pirma reikėtu sumappinti taryba kurioje vyktu iškritimo ceremonija. Taip pat prie pirmo punkto pridėti galima, kad reikalingas būtu video montažuotojas. Taigi kaip kas vyktu.

 

1. Surasti žmogų kuris būtu kaip vedėjas. Surasti žmogų kuris galėtu filmuoti ir įgarsinti viską. Rokui tektu sumappinti  tarkime taryba, o galbūt net kažkokia vietą kurioje dalyviai dalyvautu ir kovotu dėl prizo.

 

2. Atrankas padaryti forume ir atrinkti iš visų anketų tik ~16 žmonių.

 

3. Atrintuosius nepaskelbti, o parašyti jiems asmenine žinute ir pradėjus filmuoti + kelti video į youtube susipažintume kas pateko.

 

4. Taip pat viskas vyktu gal kas dieną ar tik savaitgaliais ar kaip čia jau nusprestu savininkai. Tarkime kas antrą dieną 20:00 turi visi dalyviai prisijungti į žaidimą ir dalyvauti rungtyse. + būti Teamspeake, kad komandos žaidėjei kalbėtusi tarpusavyje, o ne rašynėtu + kas filmuotu galėtu įrašynėti balsus, kad būtu pridėta prie video.

 

5. Kaip surikiuoti žmones į grupes? Tai galima padaryti 2 būdais. Tarkime valdžia sugrupuoja, arba suskriptinti, kad parašius pvz: /spalva žmogui parašytu mėlina ar raudona spalva. Susigrupavus komandose prasidėtu visas veiksmas.

 

6. Kokios užduotys galėtu būti? Tarkime pradžioje komandose po 8 dalyvius būtu. Tai užduotys komandinės. pvz: susirikiave eilute turėtu nuplaukti iki kažkokio taško ( galima suskriptinti kažkokį daiktą ir parašius prie jo kažkokia komanda galėtum plaukti atgal prie narių kol visi suplaukios). Komanda pralaimi ta kurioje kažkas suklumpa. ir jie keliauja į tarybą išbalsuoti savo žmogų ( apie tai biški vėliau). Toliau užduotys gali būti tokios: bėgimas, kopimas, valgymas( tarkime užduotis suvalgyti kažkokį tipo gyvi ir kai dalyvis suvalgytu randomly būdu arba jam būtu viskas okay, arba apsivemtu. Apsivėmus negauną taško), taip pat klausimanijos, suradimas kažkokio daikto, sunešimas daiktų  ir pnš. Tiesiog reiktu suskriptinti tokius dalykėlius. + jai nelabai aišku galėsiu paaiškinti išsamiau.

 

7. likus 9 dalyviams būtu susijungimas ir kovos prasidėtu kiekvienas už save. Taip pat gali užduotys ir pasikartoti.

 

8. Likus 3 dalyviams būtu galima sakyti kaip finalinė užduotis. Tarkime tryse sustotu ir visi parašius kokia nors komanda pasikeltu jiems rankos. Ir kai vedėjas parašytu tarkime /go jie turėtu spaudinėti space mygtuka, kad rankos nenusileistu ( čia kaip per gta sporto salėje ta lentele kur jaigu spaudinėji greitai space ji užsipildo baltai, o jai nebespaudinėji linija numažėja iki 0 ir tu pralaimi). laimėtojas išsirinktu sau varžovą finale.

 

 

9. Laimėtojas laimi 100 tūkstančių eurų, o pralaimėtojas tik 10tūkstančių eurų. Laimėtoją rinktu like kiti 8 tarybos nariai.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Šiuo metu dar tokio dalyko nereikia, bet manau galimoje ateityje būtu tai smagu išvysti :)

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

 
 
Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam :)http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.