Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Helovinas beldžiasi į duris! ×

Prisistatau Martis_Deaglaz :D

Martis_Deaglaz

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martis_Deaglaz
Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė B)) : Mano vardas yra Martynas, pravardės neturiu, tiesiog visi mane vadina Marčiu.
Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu :)): 13 metų.
Jūsų gyvenamasis miestas: Raseiniai.
Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Fb: Viksru Karaliene As. (tikro neduosiu :D)
Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas, neatstumiantis, šnekus, gana tingus, prikolnas, ekstremalas :D. Kartais būnu labai ramus, kartais išvis bet ką darau, žodžiu keistas esu. Su manim būna smagu, bet kadangi esu ekstremalas, tuoj pats galima smagiai į bėda pakliūti su manim.... :D
Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Šiaip domiuosi street workoutu, o iš sportinių žaidimų kažkiek mėgstu futbolą, o labiausiai poolą ir boulingą :D (Nežinau, ar čia skaitosi kaip kažkokios sporto šakos)
Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Na, gal šiek tiek skiriuosi iš kitų savo iškalbingumu (bent kiti taip sako).
Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Po truputį užsiimu ir domiuosi street workoutu, laisvalaikiui sėdžiu prie kompiuterio, žiūriu filmus, pasportuoju, pažaidžiu futbolą kieme, o laisvalaikiui labiausiai mėgstu veiksmą, kai susieinu su pusbroliu (Lukas_Fortuna) :D.
Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Iš pradžių, kai man buvo gal 8-9 metai turėjau tokį laptopą ir labai norėdavau žaisti sampą, bet mesdavo kažkokį errorą, tai nelabai išeidavo įsirašyti, bandydavau per YouTube žiūrėti visokius tutorialus, tačiau nepavykdavo man vis tiek... :D Vėliau gavau naują kompiuterį, įsirašiau sampą, viskas veikė, tada žaidžiau visokiuose freeroam serveriuose, po to sugalvojau, kad būtų įdomu pabandyti žaisti kokį nors gyvenimo serverį. Išbandžiau vieną serverį (nesakysiu pavadinimo), jame tikrai buvo geros sistemos, neteko matyti nei vieno čyterio, žodžiu užkabino. Po kiek laiko man pabodo tas serveris ir draugas man pasiūlė pradėti kokį nors serverį žaisti kartu (tą pirmąjį iš chėbros žaisdavau tik aš vienas), tada nusprendėme žaisti "Ryžyną", ten tikrai praleidome daug laiko. Šios vasaros pradžioje atvažiavau pas pusbrolį, tada pamačiau, kad jis sėdi prie pc ir kažką žaidžia, tai buvo SAMP, GreenSide serveris, kai tuo metu žaidžiau tikrai ne puikų serverį, tai atrodė kažkas tikrai wow. Na, tada šį serverį jau žinojau, tačiau tingėdavau pabandyti jį pažaisti, bet kai pamačiau, kokios ten geros sistemos ir panašiai, pradėjau žaisti čia.
Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Kas jis per velnias sužinojau, kai su vienu čiūvu per skype kalbėdavom ir žaisdavom cs, sampą ir jis man pradėjo pasakoti, kad jis pradėjo žaisti tokį gerą serverį ir jo pavadinimas GreenSide, bet kai pasakė, kiek ten žaidėjų, tai nenorėjau bandyt ir pasilikau ryžyne.
Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Neturiu tokio.
Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Šiaip realybėje sieksiu gero gyvenimo, turiu 2 brolius, kurie gyvena Amerikoje ir turi gerus darbus, jie nors jauni, bet jau susikūrė ten savo gyvenimą, tai aš stengsiuosi, kad ir man būtų taip. Be to, 
tikriausiai Remigijaus Viršilos dėka pradėjau sportuoti, kai pamačiau įvairius jo video apie street workoutą, žiūrėjau visokias pamokas, pradėjau pats po biški sportuoti, žodžiu +respect jam.
Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu 4 brolius, tačiau jau visi jie pilnamečiai ir gyvena atskirai.
Ar turite merginą(vaikiną)?: Šiuo metu tik simpatiją.
Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: -
Jūsų nuotrauka (privaloma)
*cenzūra* krč, gal kada normalių fotkių įmesiu :D 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.