Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Seven_Blue

Seven_Blue

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Seven_Blue

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Jūsų serveryje esu nuo 2017 m. Kovo 31 d.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: SA-MP žaidžiu maždaug apie 5 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Apie šį SA-MP serverį sužinojau iš reklamos internete, taip pat ir iš draugų rato.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Senąjį serverį palikau pernai vasarą, nes jau atsibodo kasdienės sukčių (čyterių) atakos, jų sukeliami LAG'ai. Taip pat kasdienės žaidėjų aferos, apgaulės, melas, šmeižtas, serverio apsileidimas, ekonominės problemos, senumas (serverio sistemos) bei begalė kitų neigiamų faktų, kuriuos galėčiau vardyti ir vardyti...

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip, įvykdžiau visus serverio apmokymus ir galiu pasakyti tik tiek, kad tokiam veteranui, kaip MAN, tai tikrai nebuvo sunku, visus pasiekimus įvykdžiau GOLD lygio, o tiems žaidėjams, kurie tikrai pirmą kartą žaidžia SA-MP, tai verta atkreipti dėmesį į užduočių sąlygas.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Kol kas neteko dirbti jokių darbų be pakvietimo šiame serveryje, nes jei kuo greičiau išdirbsiu visuose darbuose, tuo bus neįdomiau žaisti, geriau viską pradėti po trupututi neskubant, ir viskas bus tiesiog PERFECT.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Visiškai ne, nes kai vykdžiau apmokymus, tai pro šią vietą pravažiavau, ir po apmokymu ją radau be jokio vargo.

Ar dažnai naudojate /gps komandą?: GPS komandos nenaudoju, nes pats MAP'as man yra žinomas, darbai išsidėstę panašiai tai, kaip praeitame serveryje ir tikiuosi, kad man jos ir neprireiks, nebent būtu kažkas, kas būtų išskirtinai susiję su šio serverio darbais ir pan.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Tikrai ne, nes kol kas niekas nebandė to padaryti, o jei ir bandytų, tai tikrai nepavyktų, nes mokėčiau apsiginti, nebent tie, kurie bandytų, tai būtų keliese, su pranašesniais ginklais arba sukčiai (čyteriai).

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Trūksta tik nuomos mašinų, nes jų dažniausiai nėra, jos būna kurnors paliktos, aikštelė tuščia.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip naudojau ir mano klausimas buvo toks: "Koks skirtumas tarp telefonų, kad kainos skiriasi?", o jie man atsakė, kad jokio, tiesiog tvirta ekonomika kaip realiame gyvenime. Buvau nustebintas ADMIN'ų aktyvumu ir labai jiems dėkoju, tikiuosi, kad dar pagalbos prireiks, ir jie man ir kitiems ją suteiks noriai.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Dar neteko panaudoti šios komandos, nes sėkmingai važinėjausi su nuomos transportu jos nesudaužydamas, o jei prireiks, tai tik tada, kai busiu pėsčias ir man reikės įveikti didelį atstumą.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Informacija buvo gan trumpi ir aiški, manau visiems buvo aišku kas?, kur? ir kaip?...

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Šiuo metu viskas atrodo be priekaištų, o jei reikės kažką keisti, tai tik ateity.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.