Adidas_Junior 57 Parašė Balandis 3, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rokas_Probl 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Blatnoj_Bariga 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Susitarem su Bariga keistis 280k i gt daviau jam pinigus jis pasake jog isiunte man gt i mano gmaila as nuejau patikrint nieko nera poto pradejo atmazint ir ismete is draugu serveri rasiau zinute isjunge telefona Pavoge mano 280 k irodymai apacioje Darius_Ragen 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Blatnoj_Bariga 9 Parašė Balandis 3, 2017 Po unban'o pervesiu į banką 280.000, dabar esu užblokuotas! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Junior 57 Parašė Balandis 3, 2017 4 minutes ago, Blatnoj_Bariga said: Po unban'o pervesiu į banką 280.000, dabar esu užblokuotas! Puiku Laukiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Balandis 3, 2017 Tokiais atvejais nepadedame, nes abu žaidėjai pažeidė serverio taisykles, todėl abu buvo užblokuoti kaip už serverio turto pardavinėjimą už realius pinigus.Tema rakinama. Blatnoj_Bariga 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose