Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiamas direktorius Pofka_Solivop

Ivan_Gazmanov

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ivan_Gazmanov

• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Solivop

Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policijos firmai

• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Dėl nebūtų dalykų prikaišiojimo. Važiuodamas papurškiau vandeniu ir "nupurškiau" jį privažiavęs mane surakino, ir jau viskas žmogus mirė, gerai su šituom viskas puiku, dėl šito neprieštarauju, bet.. po kelių sekundžių išdygo dar vienas įtarimas jog esą policijos pareigūnui gresia grėsmė.. Atsiprašau, kaip policijos pareigūnui gali grėsti mirtis jeigu pravažiuodamas ir papurškęs truputį vandens (netyčia) vos jį nubloškia.. Įsodino nuvežė prie kalėjimo įsodinimo, ir kažkaip užsinorėjo nuimti įtarimą jog pareigūnui grėsmės nebuvo. Ar galbūt norėjai čia šiek tiek pasipelnyti ir galbūt gauti daugiau pinigų uždėdamas daugiau star ir manydamas jog nesuprasiu ?

• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Nežinau kokia čia taisyklė būtų bet manau kad tokių veiksmų būti negali.

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas.

Tai tu man paaiškink dabar, ką padariau blogai? Nubaudžiau už kenkėjišką elgesį - taip, tu tą pripažinai. Nubaudžiau už pareigūno užpuolimą - ne, prieš tau patenkant į kalėjimą jie buvo nuimti komanda /mita. Tai nebuvo netyčinis nupurškimas, toks pasiteisinimas nėra rimtas argumentas dėl kurio būtum nebaudžiamas. Nuėmiau įtarimą už užpuolimą dėl to nes pagalvojau jog tikrai neturiu noro su jumis ginčytis. Tačiau tuo metu buvo sustabdytas asmuo patikrai, prie manęs dar buvo kitų žaidėjų kurie bet kada galėjo mane užpulti, ir staiga pravažiavote jūs. Jūs ne tik mane užpuolėte, bet ir trukdėte atlikti man pavestas funkcijas. 

P.s. Pasipelnyti ? Ne kartą esu sakęs, jog čia žaidžiu ne dėl pinigų. Patikrinkit mano finansus jei taip įdomu. Svarbiausias tikslas - GSPD.

Sėkmės, papeikimas yra visiškai nereikšmingas, nes už užpuolimą buvo nuimtas įtarimas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Temperatūra lauke pastaruoju metu labai svyruoja ir sušlapus( jei vanduo nubloškia žmogų, tai jis tikrai bus permirkęs ) vis dar yra nemaža tikimybė peršalt, galbūt net susirgti rimtesnėmis ligomis, tad grėsmė PD darbuotojui - reali ir įtarimas uždėtas tinkamai.

O jei be trollinimo, tai situacija pakankamai įdomi - "netyčia", tokį žodį girdėt iš kenkėjo, kuris prieš du mėnesius su kitu acc čytino ir per skelbimų kontorą platino čytus, yra juokinga ir tuom tikėt nesiruošiu, bet už grėsmę pd/žaidėjo gyvybei įtarimą gaisrininkas turėjo gaut tik tada, kai šalia tavęs koks kitas čiuvelis tikrai norėtų sumažint tavo hp kiekį su kokiu ginklu, transporto priemone, kumščiais ar dar kaip nors. Suprantu, kad įtarimas nuimtas ir gaisrininkas už tai nebuvo nubaustas, bet tokioje situacijoje įtarimas turėtų būt dedamas pagal kitokias aplinkybes.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.