Edga_Bmw 110 Parašė Balandis 8, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edga_Bmw 2. Kokios pagalbos jums reikia: Vat jau si serveri nezaidziu del vienos priezasties -bandicam as su juo labai priprates ir labai be jo negaliu zaist reikia visada ir nufilmuot ir irodymus kazkokius darytis, tai vat padejusiam be gailescio numetu 100-200k gal ir daugiau net nepamenu kiek jau turiu jeigu padesite aciu jum atidarysite mano vasaros sampo zaidimo nauja karjera ;//// ! 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: http://prntscr.com/ety875 filmuodamas ar darydamas foto krenta si lentele isjungdamas sia lentele issijungia bandicam ir daugiau niekaip neveikia nei foto nei kas. ARba tiesiog raso not respoding :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oscaras_Ballin 5 Parašė Balandis 8, 2017 Sveikas,peržiūrek šį video.Turėtų padėti Jeigu tinka atylgį pervesk į banka.Oscar_Ballin Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Balandis 8, 2017 http://prntscr.com/etzeew Deja Oscarai nepadejo pas mane ta value data atidarius jau tuscia buvo tad ;// Tai pat bandicam setinguose viskas gerai cia reikia ieskoti kazkur kompe problema :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Blatnoj_Bariga 9 Parašė Balandis 8, 2017 Kažkas GT lošia Duok skypuką, padėsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Balandis 8, 2017 pridek edgar10087, nelosiu metus losiau atgal tiesiog uzsiliko folderyje ir reikejo ant kazkokio gi geimo parodyt problema tai vat ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Balandis 8, 2017 Bet matai Oscarai tu pacios pc problemos numetei o pas mane bandicam problema tad ;// Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Balandis 9, 2017 Tema galite užrakinti, gavau programa panašia į ją, bet jeigu žinote bėdą parašykite A.Ž ačiū už demesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viscountess_Qss 92 Parašė Balandis 9, 2017 Prašom, naudokis į sveikatą - ir susitvarkyk. per Register Editor. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose