Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ryan_Muray pirmasis blogas

Ryan_Murray

Rekomenduojamas pranešimas

 

Naujas kompiuteris ir naujas žaidimas

Savo pirmąjį kompiuterį gavau dovanų savo gimtadienio proga, tėvai man jį nupirko mokslams bei atitinkamiems dokumentams laikyti. Aišku kaip ir kiekvienas norėdavome žaisti tik žaidimus, taip pat ir aš. Paprašiau pusbrolio pagalbos, jog įrašytų  žaidimų, kad turėčiau kuo užsiimti.  Tada dar man buvo 9 metai ir nieko neišmaniau apie kompiuteris. Pusbrolis įrašė keletą žaidimų, tie žaidimai buvo Counter Strike, Gta San Andreas ir Need for Speed Underground. Tada buvau kupinas laimės vaikis ir nesustojau žaisti šių trijų žaidimų. Po kiek laiko atėjęs pas mane pusbrolis, pasakė, jog yra labai įdomus žaidimas - sa-mp. Galvoju, kodėl gi neišbandžius šio žaidimo. Atsisiuntėm kažkurią sa-mp versiją (man atrodo pačią seniausią) ir pirmas serveris, kuriame užėjau tai buvo kažkoks stunt, drift ir t.t Pražaidęs apie pusvalandį tame serverye, pusbrolis paskambino savo draugams per "Skype" ir paprašė kažkokio tai adreso, kurį suvedus atsidaro serveris, man tai buvo naujiena, kadangi buvau žalias ties kompiuteriais ir žaidimų įdiegimais ir t.t. Užsukome į serverį ir tai buvo ne bet koks serveris, o real-life. To serverio pavadinimo nenoriu platinti, kadangi kiek žinau jis dar gyvuoja iki šiol, bet savininkas yra pasikeitęs. Prisiregistravom prie serverio ir pradėjome žaisti. Tais laikais iš tikro būdavo įdomu žaisti, nebūdavo įvairių žaidimą palengvinančių programų, žaidėjai būdavo gan draugiški, Sistemos tame serveryje buvo irgi gan gerai suprojektuotos. Ypač man patiko darbas - vairavimo mokytojas, kuris turėjo padėti išlaikyti teises naujokams, kurie neturėdavo teisių. Tikrai tais laikais būdavo malonumas žaisti tame serveryje, geri prisiminimai užplūsta, kai pagalvoji apie serverio pavadinimą. Iš pradžių serveryje sunkiai apsipratau, kadangi buvau vaikas ir buvo sunku suvokti daugelį dalykų. Pirmasis iš darbų buvo be pakvietimo tai Autobuso vairuotojas ir praleidau šiame darbe gan ilgą laiką. Su pusbroliu praleidome gan įdomų bei linksmą laiką žaisdami tame serveryje. Patikslinu, jog to serverio savininkas buvo Rimas_Zavaskas, kuris šiuo metu irgi kažką planuoja, tikiuosi ir išeis kas nors bei visas nupasakotas veiksmas vyko maždaug 2011 metais. 

 

Pirmieji administratoriaus rinkimai

Maždaug viskas prasidėjo, tada, kai apsipratau tame serveryje ir sa-mp'e. Pradėjau bendrauti su žmonėmis, diskutuoti, siūlyti keitimus ir pnš. Tada suvokiau, kad reikia pradėti atskleisti kas esu per žmogus ir ką aš čia darau. Norėjau tapti kažkuo, už ką mane galėtų gerbti ir visi mane žinotų. Norėjau aišku daug dalykų, bet viską reikėjo padaryti su laiku. Nieko nelaukdamas užpildžiau į pirmąjį administratoriaus postą, kuriuose tapau vienu iš kandidatų tapti pirmojo lygio administratoriumi. Tarp išrinktųjų analizėje pamačiau pamačiau ir savo vardą, labai apsidžiaugiau, kadangi kažką pasiekiau savom rankom. Tapdamas administratoriumi iš atrankų, turėdavai keltis iki trečiojo lygio ar antro, neprisimenu ir aišku to labai norėjau. Prižiūrėtojo, kuris mane išrinko tikrai neprisimenu, kadangi tai buvo gan senokai. Na ir po kelių savaičių mane paaukštino į antrąjį lygio administratorių už gerą aktyvumą, o po to pradėjau būti dar aktyvesnis, kad pasiekčiau jau aukščiausiąjį tašką - trečio lygi administratorių, o norint pasiekti reikėjo prisidėti prie serverio gerinimo. Nieko nelaukdamas, imiausi veiklos. Per dieną praleisdavau labai daug laiko vien darydamas veiklą žaidėjams ir padėdamas naujokams, Daug ką dariau dėl to trečiojo lygio administratoriaus ir pasiekiau savo tikslą ir jį gavau. Atrodo labai paprasta, jog taip paprastai gavau, bet daug kartų buvau nusivylęs, kad negaunu paskutiniojo lygio administratoriaus. Gavęs administratorių pradėjau dar labiau stengtis, susibendravau su daug įdomių žmonių, kurie padėjo dar labiau pritapti prie serverio komandos. Nedaug ką pamenu iš tų laikų, ką darydavau, kokius event'us vesdavome tais laikais, tikrai nedaug kuo skiriasi nuo dabartinių. Tiek.

 

Galite kritikuoti, komentaruose išsakykit savo mintis apie šį blogą. Sakykit kas gerai, kas negerai ir atleiskit už gramatines klaidas. Galbūt gan trumpokas blogas, bet kitą kartą labiau pasistengsiu.

 

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.