Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Ryan_Murray

Neaktyvus

  • 39

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.674 profilio peržiūros
  1. Naujas kompiuteris ir naujas žaidimas Savo pirmąjį kompiuterį gavau dovanų savo gimtadienio proga, tėvai man jį nupirko mokslams bei atitinkamiems dokumentams laikyti. Aišku kaip ir kiekvienas norėdavome žaisti tik žaidimus, taip pat ir aš. Paprašiau pusbrolio pagalbos, jog įrašytų žaidimų, kad turėčiau kuo užsiimti. Tada dar man buvo 9 metai ir nieko neišmaniau apie kompiuteris. Pusbrolis įrašė keletą žaidimų, tie žaidimai buvo Counter Strike, Gta San Andreas ir Need for Speed Underground. Tada buvau kupinas laimės vaikis ir nesustojau žaisti šių trijų žaidimų. Po kiek laiko atėjęs pas
  2. Ryan_Murray

    Bye!!

    Dažnai matydavau tave žaidžiantį (dirbantį), dažnai prasilenkdavome, tikrai gan aktyvus žmogus būdavai, bet to padarei gerą sprendimą, kadangi už lango geras oras, tad manau ne laikas "nolaifinti" kai saulytė šviečia. Nors tavęs ir nepažinojau, bet linkiu tau visokeriopos sėkmės bei nepamiršk tokio projekto kaip šis. Bye.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Murray 2. Koks šio filmo pavadinimas?: The Great Wall / Didžioji siena 3. Koks šio filmo žanras?: Fantastinis / Detektyvinis 4. Filmo trailer'io nuoroda: 5. Komentaras apie filmą (kuo jums patiko, kodėl rekomenduotumėte kitiems): Nors man ir nelabai patinka tokie filmai kaip šis, bet peržiūrėjęs mane sudomino ir pradėsiu domėtis tokiais filmais, tikrai siūlyčiau kiekvienam peržiūrėti šį filmą.
  4. Na tikrai nenorėčiau atsidurti tavo vietoje, pabandyk pasidomėti ties šia sritimi internete, daug senų lietuviškų tinklalapių prirašyta visokiais skausmų gydymais ir t.t.
  5. Nuo labai stipraus smūgio būtum užšaldytas ir mašinos būklė siektų apie 30%
  6. Įsivaizduok, važiuoji su automobiliu ir atsitrenki stipriai į kokią nors kitą mašiną ar į medį ir kas vyksta? Tu guli be sąmonės, negali judėti ir panašiai... O už relogą būtų atitinkamai baudžiama.
  7. Filmukas gan neprastas, bet labai paprastas. Patiko pradžia, bet pabaigą nekaip pasisekė padaryti. Reikėjo parodyti ką nors daugiau, ką taksistai veikia ir t.t. o ne vieną iš dalykų. Sėkmės.
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Murray • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarius avariją ir stipriai susitrenkus mašinomis su kitu žaidėju, avarijos dalyviai būtų sušaldomi kokioms nors dviems minutėms ir automatiškai policijos pareigūnams ir medikams į raciją praneštų, jog įvyko avarija, yra nukentėjusių ir t.t. Atvykę medikai turėtų atgaivinti avarijos dalyvius su komanda /atgaivinti, o pareigūnai turėtų įvertinti situaciją ir bausti atitinkamai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Galbūt kiek nors pagyvintų žaidimą, gana realistiška idėja. • Kiti svarbūs
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Murray
  10. Jusų V_P serveryje: Ryan_Murray Trumpai apie jumis 4 sakiniai: Mano realus vardas yra Linas, man yra 15 metų. Serveryje pradėjau žaisti prieš savaitę, tad nedaug ką čia žinau. Tikslas šiame serveryje yra pasiekti direktoriaus postą, o vėliau bus matyt. Ar saugosite masiną: Būtinai Jusų nuomonė apie mane (2-4 sakiniai) Nors ir esame nepažįstami, bet iš rengiamo konkurso galiu nuspręst, jog tu šaunus vaikinas, kuris niekada nieko negaili. Manau ateityje susibendrausim, bei tikiuosi kada nors serveryje susitiksim Jūsų skaičiukas: 23
  11. Vienas iš mėgstamų sporto šakų yra krepšinis. Krepšinį žaidžiu jau nuo devynerių metų, o lankau nuo 2013 metų. Žaidžiu gerai ties gynyba, daug atkovoju kamuolių po krepšiu, per varžybas atlieku 3-4 blokus varžovams, bei atlieku rezultatyvių perdavimų. Esu gana aukštas, tad manau man tiktų centro pozicija.
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Murray Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiame serveryje pradėjau žaisti šiandieną, maždaug apie devintą valandą ryto. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pradėjau žaisti maždaug nuo 2010 metų balandžio mėnesio, bet su pertraukomis, tad šį žaidimą žaidžiu jau apie šešerius metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Amm... Apie serverį sužinojau kitame serveryje, kur vienas iš žaidėjų skelbėsi, jog šis serveris yra ypatingas ir kupinas įdomių sistemų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA
  13. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Linas_Zavieckas Kokį SKIN'ą rinktumėtės, jei laimėsite? 2
  14. Nu ką galiu pasakyti, neblogai padaryti darbai, tik galėtum pasirinkti gražesnius paveikslėlius, tai tiek šiam kartui, linkiu sekmės kūryboje.
  15. Sveikas, matau tavo prisistatymą jau keliuose projektuose, na bet vistiek linkiu sekmės šiame projekte!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.