Ezequiel_Roshantel 119 Parašė Balandis 12, 2017 Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Steve_Energy 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Lukas_Tupac 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): parašiau į darbo /racija kas turi /tdezių. ir lukas parašė aš turiu po 23k max sakau Lukas ok imu, paskui jam rašiau į /sms kur esi gal kokius 5 kartus sustojas. pamačiau kažkas parvažiuoja žiurių Lukas sakau kiek turi sako 2 sakau ok tai ir imu tas 2. jis turėjo parduoti man po 23k o 2 tada kainuoja 46k daviau jam 6k jis parašė :DDD šitaip ir nuvažiavo. išties tie 6k irgi yra pinigai ir + negavau 2 deziu kurios vertos 40k tai galim sakyti mane apgavo ant 46k tai tikrai čia dideli pinigai. išties norėčiau nuo jo atgauti 2 /tdezes arba 46k Irodimai: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Gegužė 1, 2017 Tai jūsų paties klaida. /tdeze pardavimui yra skirta speciali komanda, kuri garantuoja, jog nebūsite apgautas, o šiuo atveju pasitikėjote neaiškiu asmeniu, kuris jums padarė žalos ir dėl to esate pats kaltas. Kompensuoti netekties negalime. Apgavikas buvo užblokuotas ir neteko vartotojo.Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose