Doni_Cartel 0 Parašė Balandis 17, 2017 Pirmiausia sveiki visi. Serveryje žinomas kaip Doni_Cartel jei yra iš savu susisiekit su manim senesnis nick'as Doni_Cortez • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Doni_Cartel• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Erikas o pravardė tai Erikito xD• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 17 metų man yra. Gimes 1999.03.09• Jūsų gyvenamasis miestas: Jonišks• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): erikas.skrupskelis• Apibūdinkite savo charakterį: Esu save mylintis žmogus xD niekada nepasiduodu ir nenusileidžiu. Visasda randu bendrą kalbą apie kažką pakalbėti ir beabėjo nevinioju žodžių į vata. Mėgstantis paprikolinti su kompanija ir linksmai leisti laiką su draugais. Mėgstu krepšini/tinklini/futbola tai mano hobis :] Na šioks toks aprašymas. Susitiksim TeamSpeak3 programoje. :]• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis/Tinklinis/Futbolas• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Am savo talentu manau. Tiesiog labai greitai mokausi ir aplenkiu visus kitus draugus. Iškart suprantu kaip reikia atlikti tam tikrą užduotį. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiemu kol atostogos sportine veikla tai prie turniko :] Laisvalaikiu užsiemu sportu.• Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Net neįsivaizduoju draugai prikalbino tai ir užkabino • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Iš reklamu• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Na esu naujokas bet stengiuos tapti geriausiu • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Kiekvienas turi autoriteta. Mano autoritetas Matej Kazijski geriausias pasaulio tinklininkas :]• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: turiu broli ir augintiniu • Ar turite merginą(vaikiną)?: Merginą• Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Pabendrausim sužinosit ;p• Jūsų nuotrauka (privaloma): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hayden_Cox 85 Parašė Balandis 17, 2017 Sveikas sekmės tau žadime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rob_Winston 23 Parašė Balandis 17, 2017 Sveikas malonu,sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose