Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Rob_Winston

Neaktyvus

  • 98

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Rob_Winston

  • Gimtadienis 2004.06.12

Paskutiniai profilio lankytojai

2.073 profilio peržiūros
  1. Neblogai neblogai,ką pakeitei,nes gan gražiai atrodo ir gan kokybiškai atliktas darbas.
  2. 1. Jūsų vardas pavardė žaidime : Rob_Winston 2. Modifikacija kurios ieškote : ENB 3. Modifikacijos foto/video. : Neturiu,bet reikia ENB kur būtų tik mašinų spindesys.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rob_Winston 2. Kokios pagalbos jums reikia: Susitvarkyti SAMP 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą Susidūriau su tokia problema. Įsirašiau GTA su SAMP vakar perrašęs windowsus jungiu sampą krauna krauna ir nepajungia... Kame problema? Bandžiau perrašyti gta nepadėjo.. PLSS help PADĖJUSIAM ATSILYGINSIU
  4. Kokios modifikacijos ieškote?: HUD/FONT Modifikacijos aprašymas: Hudą surask Pavyzdinė modifikacijos nuotrauka: toks arba: bet jei galima abu ir beje ne reklama
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rob_Winston 2. Kokios pagalbos jums reikia: Padėti pajungti google chrome,nes bandant pajungti paspaudi ir nieko neatidaro.. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Aukščiau.
  6. Anketa Vardas_Pavardė serveryje : Rob_Winston Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? : Važinėsiu,ir šeip nesu jokio giveway laimėjęs tai norisi. Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim] (Nebūtina atsakyti) : Mldc čiūvss neblogs draugelis bei geras pažįstamas.
  7. Neperskaičiau visko,bet atrodo smagiai laukiam gal papildysi

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.