Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Vycka_Flex

Bmx_Park

Rekomenduojamas pranešimas

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Bmx_Park

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Vycka_FLex

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free banas, tegul kita karta paziuri  i zaidejo pinga tada banina :) kadangi jis užrakino banned ir unbano temas tai teks čia rašyti numesiu nuotrauką ir pažiurėkit į mano pinga tikrai nedidelis :)  301ms.  IR DAR JAI NORIT GALIT TIKRINTI PC

 

IR DAR NORĖČIAU GAUTI UNBANA DĖKUI.

 

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 

Redaguota Bmx_Park

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pradėkime nuo to, jog esate tikrai keisto būdo asmenybė, jeigu manote kad pavyks taip lengvai apdumti visiems akis ir jūs išliksite nenubaustas, prisipažinsiu toks jūsų elgesys net juoką sukėlė, gavus skundą iš žaidėjo, jog jūs susitvarkėte mašiną su "žaidimą lengvinančiomis programomis - čytais" aš nieko nelaukdamas pradėjau jus stebėti bandydamas išsiaiškinti ar tai tiesa, bet pasirodo jūs įgavęs tokią pačia gudrybę kaip ir dauguma patyrusių "čyterių" o ji visai paprasta - tai pinigų davimas asmeniui, kuris jus daro - /pzu, viskas atrodo maždaug taip pvz.: "/duoti vycka_flex 1"  ir tokiu būdu jūs jau žinote ar esate stebimas ir ar galite sau toliau netrukdomas naudoti: "čytus". Manau daugelis man pritars, šiuo pasakymu kad:  pinigų "iš oro" niekas nedalina/neduoda, juolab kad nėra net preteksto taip daryti ir šitas atvejis nėra toks vienintelis, dar vienas asmuo, pagarsėjęs kaip "čyteris" tai: Blatnoj_Bariga, kuris taipogi buvo užblokuotas už tokius veiksmus, bei po to prisičytinęs ir daugiau atspindi jūsų elgesio savybes ir atskleidžia visas jūsų sąmokslo teorijas, štai jo pasirodymas: SPAUSKITE todėl, dabar palyginus abi situacijas ir jas išsamiau panagrinėjus, be abejonės galime teigti, kad jūs paprasčiausiai viešai apsimelavote ir dabar stengiatės išsisukti iš padėties, kuri tikrai yra nepavydėtina. Vidurnaktis, puikus metas pratestinti savo programėles ir galbūt, kam nors sudrumsti ramų žaidimą, gi tokiu laiku administracijos narių kaip ir nebėra, o jeigu ir yra tai ne problema duosime keletą eurų, kad įsitikintume ar jie stebi mane per /pzu ar ne. Žmonės, manau jau laikas susiimti ir nustoti taip absurdiškai elgtis, tokie veiksmai tikrai neprives prie gero ir jums iš to jokios naudos, todėl džiaukimės pilnavertišku žaidimu tol kol galime ir pasistenkime nuveikti kažką gero, naudingo bei gražaus, ne vien tik sau bet ir tiems, kurie mus supa aplinkui.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai gal GERB. Prižiūrėtojau patikrinkite mano PC, nes aš tikrai  neturiu ką slėpti, ir bet to aš dažnai daug kam duotu ta 1 centą, nes man įdomu kas mane stebi, bet taip ir likau nesupratęs čia už ką banas buvo? už tą vieną centą? :D:D :D, ir be to kėžos situacija kitokia nei šį tad pradėkime viską iš naujo, ir palaukiama Roko sprendimo :)

Ir sakyčiau normaliai apsiskaitęs esi, bet tau teorija čia nepadės, ir man atrodo kad tu čia bandai dabar išsisukti iš šitos painiavos, nes gali nukentėti.

Taigi negali žinoti kaip dauguma žaidėju žaidžią ar iš oro duodą 1 centą ar ne, aš tai daug žaidėjų pažįstu kurie duoda ta 1 centą iš oro, tai apsimąstyk Vycką, čia tu suklydai dabar.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
37 minutes prieš, Donut_Knight rašė:

Teip, ir as netgi duodu 1 centa, nes idomu kas mane seka :)

bet nesu chyteris.

 

 

Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:

• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

Redaguota Teddy Wudson

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Svečias  Vycka_Flex 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.