Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 18, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : D'Destiny • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Korne_Best • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Korne_Best 10 Parašė Balandis 18, 2017 Sveikas kadangi aš buvau su draugais ts ir dėjau tune dėže ir pas mane g sedėjo kaškoks čiuvakas ir mane iš oro išove į ora tai aš nežinau ar čia tikrai tu teisingai užbaninai mane. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 18, 2017 2 hours ago, Korne_Best said: Sveikas kadangi aš buvau su draugais ts ir dėjau tune dėže ir pas mane g sedėjo kaškoks čiuvakas ir mane iš oro išove į ora tai aš nežinau ar čia tikrai tu teisingai užbaninai mane. Labas ir tau. Tavę ne kart serveris pats kickino. Plius vaizdo įraše matosi, kad sėdi vienas mašinoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Korne_Best 10 Parašė Balandis 18, 2017 šeip aš ji išmečiau iš mašinos... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Balandis 18, 2017 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose