Pacan Marozas 419 Parašė Balandis 22, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pacan_Marozas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : The_Tautvis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. Kaip visiems gerai žinoma neina su mašina per tą tarpą pravažiuot. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Darius_Ragen 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Balandis 22, 2017 matai ten kur pralindau as esu atsiuntes masinu modpack ir prlindau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Balandis 22, 2017 Tai reiškia tu negali naudotis šia modifikacija, nes esi pranašesnis už kitus savo darbo darbuotojus, nes tu gali lengviau ir greičiau krauti dėžes, o jie ne. Tebunie atblokuoja, tačiau šią modifikaciją turėsi ištrinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Balandis 22, 2017 Ištriniau pažadu daugiau nepasikartos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Balandis 22, 2017 Gali atpbluokuoti pls Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Balandis 22, 2017 Tai atblokuosi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Balandis 22, 2017 pls atblokuok nu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Balandis 22, 2017 tai tu atblokuosi mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Balandis 22, 2017 Anketa tvarkinga. Žaidėjui bus suteiktas šansas ir bus atblokuotas, bet tikiuosi daugiau nebe pasikartos tokie dalykai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose