Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Apgavo Rokas_Probl

Gradigar_Kaldrabal

Rekomenduojamas pranešimas

Apgavystės atveju:

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Gradigar_Kaldrabal

2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Rokas_Probl

3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Taigi buvo taip. Ėjau į skelbima ir paskelbiau, kad parduodu Sultan sidabrini 1.3k ridos ir pnš full xflom ir su spoileriu tik be stogo ir man parašė Rokas ir jis norėjo tune pažėt o aš sakiau, kad tas sultan yra buum ir nesinori tvarkytis, tai jis sako pasiūlik man ir pažėsiu tik jo tunes informacija. Tai pasiūliau ir suvedžiau skaičiukus belekokius ten 520 eur ir ans nupirko o ne info pažėjo nors sakė tik pažiūrės ir kai pamačiau, kad jis nupirko o ne pažėjo nors sakė tik tune pažės tai jam iškart parašiau jog kam jis nupirko ja gi sakė pažės bet jis jau greit atsijungė. Ir paskui po pusvalandžio kažkur prisijungė ir rašiau jam į sms o ans tel buvo išjunges. Sakė pažės info tik o va paėme ir nupirko nes pamatė jog 520 eur tik pasiūliau tai sako paeis. Kreipiaus į adm tad sakė pildit čia dėl atsigražinimo.

9c62d4ef0fb571d17559255fef5b20e5418.png

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
5 minutes prieš, Lauryns rašė:

Tiesa, dar jam tvarkiau tą mašiną ir sakau kiek mokėjai, sako 500e  ir parduotas jis jau..Ban tokiam duoti, dar nuotraukų matau visų nėra, bet logus galima patikrinti, ir užjaučiu dėl sultan, gražus buvo :]

Tai tegul man gražin 500k o jam į minusa 500k padaro ir tegul dirba iki pliusa. Žinos kaip apgaudinėt. Joo gaila tokio Sultan. Manau gal užteks o jai ką tai logus pažės :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.