Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 23, 2015 Sveiki,restartavo rankus, tai kokie jūsų dabartiniai rezultatai? Mano : 1/0,nebesinori žaisti toliau xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 23, 2015 Nesulošiau, dar nei vieno, ir kažkaip labai tyngisi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Neked 87 Parašė Sausis 23, 2015 3:5 - Iš kitos pusės nemanau, kad verta ties tuo skubėti, kadangi tam yra visi metai ;D jei dbr patenki į Gold ar aukščiau ir po to jeigu nebežaidi tave gali numesti iki Silverio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Sausis 23, 2015 Laimėjau 5w:5L iš šių kartų turėjau 1 kartą 2 žmones AFK nežinau kodėl. kitus 3 kartus buvo troliai kurie sakydavo " Last game they trol me so now i troll u" ir tiesiog eina feedint na o dabar long road silver - platinum. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ivanas 1 Parašė Sausis 23, 2015 9/10 is gold 2 i plat 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 27, 2015 1 acc . Gavau rewardus SILVER , buvo S3 kaip dalino , per preseason užsikėliau iki GOLD5 per porą dienų . Sulošiau 10 matchų , gavau GOLD3 Diviziją , laimėjau 7/10 2acc . Buvo GOLD 3 , laimėjau 3/10 (kto polak , trollerino ) davė Silver4 .Atsidarė GS , lolą per bortą , Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 27, 2015 8/10, Išėjo tik gaut P1, nes ketvirtą seazoną pabaigiau D4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aron_Brook 15 Parašė Sausis 27, 2015 4/10 praitam buvau s3, bet per klaida iki season starto tapau s4.. Gavau sužaidęs bronze 2, bet greitai iki silverio nueisiu, mmr geras. Bronze 1 dabar. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Neked 87 Parašė Sausis 29, 2015 laimejau 6 is 10 ir patekau i Brondze 3.. ten kur ir buvau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 29, 2015 Placementą lošiau 6 laimėjau, 4 pralaimėjau patekau į Gold 1. Vakar žaidžiau 14 žaidimų, 3 iš jų pralaimėjau, bet užtat pakilau į Platiną ir dabar ten turiu 50 LP. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose