Alutis_Extra (nebėra acc) 63 Parašė Balandis 30, 2017 Atėjo Kazys ir Alutis, Štai ir prasidėjo nauja mechanikų istorija. Tikiuosi šis video jums patiks, bet nors ir ne viską atskleidžiau apie mechanikus, bet šioka tokia įžanga yra. Gero žiūrėjimo draugai ! P.S. Vaidino: Alutis_Extra, Kevin_Garret, James_Verona, Kristis_Williams Labai ačiū Kristis_Williams už puikų darbą ! Sveikinam Kazy su 1 mėn drk. (meskim šaibas i dfonda) Nico_Moretti Mindaugas_Parkour Rokis_Petrauskas 12 kiti 15 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Callidi 36 Parašė Balandis 30, 2017 Ka aš žinau :/ Per tamsu kažkaip bent jau man... Alutis_Extra (nebėra acc) 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dany_Winston 33 Parašė Balandis 30, 2017 Labai įdomus ir geras pristatymas tačiau biški per tamsu manau sudomins ateit pas jus į firma žmoniu. Alutis_Extra (nebėra acc) 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jokis_Pro 47 Parašė Balandis 30, 2017 1 valandą prieš , Troy~Wyatt rašė: Ka aš žinau :/ Per tamsu kažkaip bent jau man... Ačiū už pastebėjimą! Ateityje labiau pasistengsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Crew Demon 10 Parašė Balandis 30, 2017 Nelabai įdomus jūsų pristatymas, bet blogai, kad ne viską pasako. Ir negalėtumėme šio vaizdo įrašo pavadinti pristatymų, nes čia parodyta ne viskas apie mechanikų firmą. Bet šaunu, kad stengiatės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Goffredo_Luciano 124 Parašė Gegužė 1, 2017 zjbs yra, gera pradžia pusė darbo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Diablo 1 Parašė Gegužė 1, 2017 tamsu krv kaip *cenzūra*noj. colormod keisk arba pallete Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vsio'Charaso 10 Parašė Gegužė 1, 2017 Nu gražiai,gražiai...Nes pas fuksą čj san full'as su 2 fps nufilmuos,tai nėra ką lyginti..Klausimas krisčiui, ar sumontuotų vidosą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Just_Eitvydas 2 Parašė Gegužė 1, 2017 visai neblogai susuktas videkas,bet manau kaip jau ir daugėlis sakė truputį per tamsus,bet nieko tokio juk visi iš klaidų mokomės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Gegužė 1, 2017 Ką galėčiau pasakyti, kad pradinuko darbas, spalvos nesuderintos, galėjai colormod'ą išimti, bei galėjai paprašyt Mafijos_Tevo leidimo smooth camera naudoti... Na, bet sekmės kituose darbuose. Už darbą like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose